GIT95XC

Induktiotaso
Induktiotaso GIT95XC
tulosta
tulosta
jaa
Facebook
Twitter
Tuotteen mitat (LxKxS): 90.3 × 5 × 52 cm PowerBoost Supreme Lapsilukko
Induktiolla välittömästi vauhtiin
Se on myös taloudellisempi ja turvallisempi. Induktioliesi kuumentaa vain keittoastian pohjan lieden muiden pintojen jäädessä viileiksi ja täysin turvallisiksi koskettaa. Liesi kytkeytyy hetkessä päälle ja pois ja jäähtyy hyvin nopeasti. Ylikiehumisen vaara pienenee, koska lämpötila muuttuu välittömästi, kun säädät sitä kosketuksella. Lisäksi suklaan sulattaminen ja hienojen kastikkeiden tai muiden lämpötiloille herkkien mestariteosten valmistaminen on paljon aiempaa helpompaa.
Yksinkertainen SmartControl toiminto
Jokaisella keittoalueella on oma moduuli ja kosketusohjattu ohjelmaajastin. Näin ollen jokaisen keittoalueen keittoaika voidaan asettaa erikseen, ja ajastinohjelma sammuttaa alueen automaattisesti asetetun ajan kuluttua ja ilmaisee tämän äänimerkillä. Modernit helposti tunnistettavat symbolit helpottavat ohjainten käyttöä.
BoilControl: automaattinen tehon alennus haluttuun lämpötilaan
Heti kun liesi kytketään päälle, se ottaa välittömästi käyttöön tehotason, jolla saavutetaan nopeasti haluttu lämpötila. Kun haluttu taso on saavutettu, teho putoaa tasolle, joka riittää pitämään yllä haluttua lämpötilaa. Tämä älykäs toiminto estää nesteitä kiehumasta yli tai tarpeettoman pitkään, ja sen voi ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä milloin vain.
StopGo: keskeytä tarvittaessa
Voit pysäyttää kaikkien keittoalueiden toiminnan yhdellä ainoalla kosketuksella. Jos tilanne vaatii ruoanlaiton äkillistä keskeyttämistä, kaikki pysyy hallinnassa silloinkin, kun et ole paikalla. Palattuasi keittiöön voit painaa samaa painiketta uudelleen ja jatkaa ruoanlaittoa täysin samoilla asetuksilla!
SoftMelt & StayWarm
SoftMelt-toiminto pitää keittoalueen tasaisessa 42 °C:n lämpötilassa, jossa voit sulattaa hunajaa, voita ja suklaata ilman pelkoa niiden polttamisesta! Toiminto on myös ihanteellinen pakastetun ruoan sulattamiseen. StayWarm-toiminto pitää ruoat tarjoilun kannalta ihanteellisessa lämpötilassa, eli 70 °C:ssa. Tässä lämpötilassa ruoka pysyy lämpimänä, mutta säilyttää herkullisen makunsa ja arominsa.
ChildLock
Lukitse koko liesi tai lukitse nykyiset asetuksesi. Lapset ovat turvassa tahattomilta vahingoilta, ja liesi on turvassa lasten tekemiltä muutoksilta.
ExtraSpace: tehokas keittoalueiden asettelu
Kypsentäessäsi ruokaa XtremePower-induktioliesillä keittoastioiden viereen jää aina riittävästi tilaa. Vaikka käyttäisit kaikkia keittoalueita yhtä aikaa, liedellä ei ole koskaan ahdasta. Keittoalueiden asettelu on harkittu tarkkaan kaikissa liesissämme – valitsit sitten 66, 77 tai 90 senttimetrin levyisen lieden.
Yksinkertaisen puhdas pinta
Koska induktioliesi kuumenee vain keittoastian alapuolelta ja lämpötilan säätäminen vaikuttaa välittömästi, ylikiehumisen ja –kuohumisen vaara on lähes olematon. Ruoka-aineet eivät siis pala kiinni lieden pintaan. Jos kuitenkin käy vahinko, sinun tarvitsee vain pyyhkiä pinta. Puhdistusaineeksi riittää pelkkä vesi.
Jälkilämmön merkkivalot
Liedessä palaa valo niin kauan kuin jokin lieden keittoalueista on kuuma. Älä koske keittoalueisiin valon palaessa. Jälkilämpöä voi käyttää pitämään ruokaa lämpimänä tai sulattamaan ruoka-aineita hitaasti, ilman että siihen kuluu sähköä.
Ajastin
Ajastimen aika voidaan asettaa välille 0–99 minuuttia. Jos tiedät kokemuksesta jonkin tietyn ruokalajin ihanteellisen kypsennysajan, voit määrittää ajastimen kytkemään lieden pois päältä automaattisesti haluamasi ajan kuluttua. Lyhyt äänimerkki ilmoittaa ruoan olevan valmista.

Tekniset tiedot

Musta

Viistohiottu/teräs renus

SmartControl

Ajastin

BoilControl - minimoi ylikiehumisen

StopGo, säätöjen nopea palautus

StayWarm, pitää lämpötilan +70 °C

SoftMelt, pitää lämpötilan +42 °C

PowerBoost Supreme

SuperSilent

5 induktio keittoaluetta
edessä vasemmalla: Ø 18 cm, 1.85/3 kW,
keskellä edessä: Ø 18 cm, 1.85/3 kW,
takana vasemmalla: Ø 18 cm, 1.85/3 kW,
takana keskellä: Ø 18 cm, 1.85/3 kW,
takana oikealla: Ø 26 cm, 2.6/3.7 kW

Jälkilämmön merkkivalo

Lapsilukko

ChildLock

Liitäntäteho: 11,100 W

Tuotteen mitat (LxKxS): 90.3 × 5 × 52 cm

Pakkausmitat (LxKxS): 107 × 14.5 × 61 cm

Tuotteen mitat (L x K x S) (min-max): 85.8-86 × 6,600 × 49 cm

Nettopaino: 14.5 kg

Bruttopaino: 16.6 kg

Kulutus valmiustilassa: 0.5 W

Tuotenumero: 448739

EAN-koodi: 3838942202841

Liitteet

Pidätämme oikeuden muuttaa kotisivujemme sisältöä välittömästi, ilman ennakkovaroitusta. Kaikki sisältö on suojattu tekijänoikeudella. Tavaramerkit ja muut immateriaalioikeudet omistaa Gorenje Group Nordic A/S, ellei toisin ole mainittu. Sivuston sisältö on tarkoitettu yksinomaan informatiiviseksi.