HomeMADE

Historiaa tehdään kotona

Kotona tehty päivällinen tarkoittaa usein viihtyisää hetkeä perheen ja ystävien kanssa, upeita tuoksuja ja satumaista ateriaa. Kotona tehty merkitsee taitavaa käsityötä ja maistuvia ainutlaatuisia tuloksia. Siksi Gorenje on antanut ainutlaatuiselle uunikonseptilleen nimen HomeMADE. Siinä keskitytään kotona tekemisen tuloksiin.

Gorenjen uunit eivät muistuta muita uuneja. Ainutlaatuiset tuotteemme perustuvat aina innovatiivisiin ratkaisuihin, joiden avulla saat haluamasi tulokset helposti. HomeMADE-uunilla voit luoda upeita herkkuja, joita on ilo tarjoilla perheelle ja ystäville. Upeiden HomeMADE -uunilla saavutettavien tulosten, salaisuutena on uunin sisätilan ainutlaatuinen muotoilu.

Uunin tunnusomainen kaareva muoto perustuu perinteiseen puulämmitteiseen leivinuuniin, jonka tunnemme hyvin esimerkiksi Italiasta. Olemme jäljitelleet uunin erityisominaisuuksia esimerkiksi kiertoilmatoiminnoissa. Lämpö kiertää uunissa ”kuolleita” kulmia jättämättä ja varmistaa tasaisen lämmönjaon. Neljän tarkasti sijoitetun lämpöelementin ansiosta Gorenjen HomeMADE-uuni varmistaa parhaat olosuhteet kotiruoan laittamiseen. Huippumalleissa on jopa 12 erilaista uunitoimintoa.

HomeMADE - Taÿydellisiin leivonnaisiin ja ruokiin

Ainutlaatuinen innovaatio, joka pohjautuu perinteisiin puulämmitteisiin leivinuuneihin

Uunin nerokas kaareva muotoilu tuottaa ylivertaiset leivontatulokset, jotka ovat yleensä vaatineet perinteistä puulämmitteistä leivinuunia. Gorenjen innovatiivisten kalusteisiin sijoitettavien uunien lämmityselementit on sijoitettu tarkasti täydellisiä leivontatuloksia ajatellen. Takapaneelin sileät pyöristetyt reunat ja kaareva sisäosa takaavat tehokkaan ilmankierron ja kuuman ilman tasaisen jakautumisen uunin sisällä.

Tuloksena ovat tasaisesti paistuneet mehevät ja rapeat ruoat, pehmeät leivät täydellisellä kuorella ja lempiruokasi juuri oikeanlaisina – sellaisina, mistä aiemmin saatoit vain haaveilla. Gorenjen ainutlaatuinen ja nokkela uunin muotoilu kunnioittaa perinteitä. Se on tulos hedelmällisestä yhteistyöstä maineikkaiden tutkimuslaitosten kanssa. Ainutlaatuinen uutuus, joka ammentaa muinaisista perinteistä!

HomeMADE RESEPTEJÄ

HomeMADE antaa parhaat edellytykset saavuttaa täydellisiä tuloksia keittiössä esimerkiksi pullia tai sunnuntaipaistia paistettaessa. Olemme koonneet tähän lehtiseen 18 reseptiä sinulle, joka rakastat kotona valmistettua ruokaa huolimatta siitä, haluatko ruoan valmistuvan nopeasti, suunnitteletko suurta perhepäivällistä, onko sinulla lapsia tai siitä, haluatko valmistaa erikoispäivällisen kahdelle.