Pakastimen ominaisuudet

Perfect care

Pakasteiden säilyttäminen

Suositeltu säilytysaika pakastimessa
Pakasteiden varastointiaika riippuu ruoan koostumuksesta, laadusta, vanhenemispäivästä jne. Etenkin korkea rasvapitoisuus lyhentää varastointiaikaa. Näin vähärasvaista lihaa voidaan pitää pakastimessa jopa 12 kuukautta, kun rasvainen liha säilyy vain 4 - 6 kuukautta. Säilytä ruoka tiiviisti suljetuissa koteloissa tai sopivassa pakkauksessa.

Smart solutions

NoFrost-tekniikka

Kaappipakastimien optimaalinen ilmankierron järjestelmä
Moderni NoFrost-tekniikka kierrättää kylmää ilmaa tehokkaasti kosteuden poistamiseksi pakastimesta. Näin ruokaan ei muodostu huurretta, eikä pakastinlokeroon muodostu jäätä. Säilytystila on tehokkaasti käytössä ja vaivalloinen sulattaminen ja puhdistus ovat historiaa. Pakkaukset tai pakasteet eivät tartu toisiinsa, mikä auttaa pitämään pakastimen siistinä ja ruoat hyvässä järjestyksessä.

FrostLess-teknologia

Huomattavasti vähemmän huurretta.
FrostLess-tekniikka yhdistää parannetun eristyksen ja AWPE-teknologian tehon vähentäen huomattavasti huurteen ja jään muodostumista ruokaan ja pakastimen sisäosiin. FrostLess-tekniikan ansiosta sähkölaskusi pienenee ja vaivalloinen pakastimen sulattaminen on suoritettava huomattavasti harvemmin.
lisää
lähellä

Huippuluokan A++ energiatehokkuus

Uuden AWPE-teknologian mahdollistama parannettu jäähdytysjärjestelmä yhdistettynä lauhdutinyksikköön takaa erinomaiset edellytykset parhaiden energialuokkien saavuttamiselle.

Simple to use

SpaceBox-vetolaatikko

Pakastimen erikoisvetolaatikko on poikkeuksellisen tilava, ja sen ansiosta pakasteet saa helposti otettua pakastimesta. Kätevien teleskooppikiskojen ansiosta laatikko on helppo vetää ulos, eikä se putoa.

Ohjaus ja turvallisuus

Mekaanisen pakastearkun ohjausyksikkö
Ohjausyksikkö on sijoitettu mekaanisen pakastearkun etusivun alaosaan. Lämpötilan säätöä ja FastFreeze-toiminnon päälle-/poiskytkintä täydentää kaksi merkkivaloa, jotka ilmaisevat, milloin laite on päällä ja milloin FastFreeze on aktivoituna, samoin kuin turvatoiminnon merkkivalo, joka ilmaisee, että lämpötilahälytys on aktivoituna. Aktivoi FastFreeze-toiminto 24 tuntia ennen kuin aiot pakastaa suuren määrän tuoretta ruokaa. Tällä tavoin varmistat, että useimmat ravintoaineet säilyvät.
lisää
lähellä

SimpleUse

Taattua käyttömukavuutta
Pakastearkun kanteen harkitusti sijoitettu valo näyttää sisällön selvästi ja siirrettävien korien ansiosta pääset helposti käsiksi kaikkiin ruokatavaroihin. Tukeva jousikuormitteinen metallisarana pitää kannen osittain tai kokonaan auki, niin että sinun ei tarvitse pitää siitä kiinni kädelläsi. Kehittynyt tekniikka tasaa paineen kannen sulkemisen jälkeen estäen alipaineen muodostumisen, niin että pystyt avaamaan pakastearkun tarvittaessa heti uudelleen sulkemisen jälkeen.
lisää
lähellä