Jääkaapin ja pakastimen ominaisuudet

Perfect care

CrispActive-laatikko jossa palaa VitaLight

Erityisellä VitaLight-valolla varustettu hedelmä- ja avihanneslaatikko pitää ruoan pidempään tuoreena. Laatikossa palava oranssi valospektri hidastaa hedelmien ja vihannesten luonnollista kypsymisprosessia säilyttäen niiden vitamiinit ja kivennäisaineet.

CrispZone ja HumidityControl

Täydellinen hedelmille ja vihanneksille
Täydellinen hedelmille ja vihanneksille. Tämä suuri laatikko sijaitsee jääkaapin alaosassa. Kuten nimestäkin kuulee, kyseessä on laatikko tuoreille elintarvikkeille, tarkoitettu hedelmien ja vihannesten säilytykseen. Säilytysoloja parantaa entisestäänkin HumidityControljärjestelmä, jolla laatikon kosteutta on helppo säätää. Kostea ympäristö estää vihanneksia ja hedelmiä kuivumasta, niin että ne säilyttävät tuoreutensa ja vitamiininsa pitkään. CrispZone on yksi markkinoiden suurimmista laatikoista. Sen tilavuus on 36 l.
lisää
lähellä

FreshZone-laatikko

Säilyttää ruoan pidempään tuoreena noin 3°C:ssa
FreshZone-laatikko sijaitsee jääkaapin alimmassa ja viileimmässä osassa. Perusmalleihin sen saa lisävarusteena.
Puhallin pitää lämpötilan noin 3 °C:ssa. Ruoka tuntee
olonsa hyväksi täällä ja sen tuoreus, aromit ja väri säilyvät jopa kaksi kertaa tavallista pidempään.
lisää
lähellä

ZeroZone-laatikko

Tuoretta kuin suoraan merestä
ZeroZone-vetolaatikon valvottu lämpötila pysyy noin 0 °C:ssa ja sen olosuhteet ovat ihanteelliset tuoreen ruoan (kuten lihan tai kalan) säilyttämiseen. Ruoka säilyy tuoreena jopa kolme kertaa kauemmin kuin perinteisessä jääkaapissa. MultiFlow 360° -ilmankiertojärjestelmä takaa lämpötilan pysyvän tasaisena.
lisää
lähellä

FreshActive-laatikko

Maksimi tuoreus
Tämä laatikko on ihanteellinen lihan, kalan ja äyriäisten säilytykseen. Sen lämpötila on muutaman asteen muuta jääkaappia
alhaisempi, mikä pitää ruoan huomattavasti pidempään tuoreena.

XtremeFreeze

Jos haluat pakastaa tuoretta ruokaa nopeasti, käytä XtremeFreezetoimintoa, joka on aktiivinen ainoastaan pakastinosan ylemmässä vetolaatikossa. Toiminto yhdistää voimakkaasti puhallettavan kylmän ilman (-30 °C) ja ilmankierron ainoastaan kyseisessä laatikossa. Kun pakastus tapahtuu nopeammin, ruoan vitamiinit, mineraalit ja ravintoaineet säilyvät pidempään. XtremeFreeze-toiminnon avulla ruoan pakastus tapahtuu 50 % nopeammin kuin normaalilla pakastustoiminnolla, mikä on erityisen kätevää esim. sushia tai valmistettaessa tai tuoreita marjoja pakastettaessa.
lisää
lähellä

FastFreeze

Pikapakastus
Nopea pakastustoiminto, täydellinen suurten ruokaostosten jälkeen. Erinomainen suurten ruokamäärien pakastukseen. Kun toiminto on aktivoitu, se pysyy päällä 50 tuntia ja pitää lämpötilan -24 °C:ssa.

SuperCool

Kun SuperCool-pikajäähdytystoiminto on aktivoituna, jääkaappi nopeuttaa jäähdytysprosessia laskemalla lämpötilan 3 °C:een. Matalan lämpötilan ja suuren kapasiteetin yhdistelmä on ihanteellinen ruoan nopeaan jäähdytykseen suurostosten jälkeen.
lisää
lähellä

EcoMode

Kun jääkaappia käytetään vähemmän (ovea avataan harvemmin) tai kun et ole kotona, esimerkiksi loma-aikana, EcoMode-ohjelma voi säilyttää sen optimaalisen lämpötilan säästäen samalla
energiaa.

Smart solution

ConvertActive-jääkaappi

Juhlat voivat alkaa
ConvertActive-jääkaapissa yksi napin painallus riittää pakastinosaston muuttamiseksi jääkaappiosastoksi, niin että saat runsaasti tilaa naposteltavien ja juomien säilytykseen.

AdaptTech

Avaatko jääkaapin oven usein?
Oven avaaminen usein nostaa jääkaapin lämpötilaa ja ruoka altistuu "lämpöshokeille", jotka voivat aiheuttaa ruoan pilaantumisen. AdaptTech ION -sukupolven jääkaapit välttävät tämän ongelman. Järjestelmä kirjaa, kuinka usein jääkaapin ovi avataan yhden viikon aikana. Järjestelmä tietää, milloin ovea avataan usein, ja alentaa lämpötilaa 1-2˚C juuri ennen tätä aikaa. Siksi ihanteellinen lämpötila pysyy vakiona jääkaapissa, ja ruoka ei pilaannu.
lisää
lähellä

IonAir MultiFlow 360° -toiminnolla

Ideaalinen mikroilmasto jokaisella hyllyllä
MultiFlow 360° ilmankiertojärjestelmä jakaa tasaisesti ionisoidun ilman pitäen ruoat tuoreina pidempään. Jääkaappien kehittynyt teknologia jäljittelee ionisaation luonnollista prosessia pitäen ruoat tuoreena pitkään. Jääkaapin tuottamat negatiivisesti latautuneet ionit raikastavat ilmaa jatkuvasti jäljitellen luonnollista mikroilmastoa, joka luo ihanteelliset olosuhteet ruoan pysymiselle raikkaana. MultiFlow 360° ilmankiertojärjestelmä jakaa tasaisesti ionisoidun ilman 14 tuuletusaukon kautta ylläpitäen vakio lämpötilan jokaisella hyllyllä.
lisää
lähellä

NoFrost Plus-teknologia

Poistaa jään, säilyttää tuoreuden
Laitteen sisällä oleva puhallin puhaltaa kylmää ilmaa samaan tapaan kuin ilmastointilaite - ilman kosteutta. Kun kosteutta ei ole, ei muodostu jäätä. Pakastimen sisällä oleva ruoka on suojattu kuivumiselta.

Parannetun NoFrost Plus -teknologian avulla olemme onnistuneet säilyttämään kaikki klassisen NoFrost-järjestelmän edut ja poistamaan sen varjopuolen - ruoan kuivumisen jääkaappiosastossa (ruokaa ei ole pakattu, eikä pakastettu). Kahden järjestelmän innovatiivisen yhdistelmän (IonAir ja MultiFlow 360°) ansiosta kosteutta syntyy riittävästi, niin että ruoka pysyy tuoreena ja terveellisenä pitkään.
lisää
lähellä

A+++ energiatehokkuus

Jopa 60 % energian säästö
Suuremmasta koosta ei välttämättä ole seurauksena suurempi sähkölasku. Erinomaisten eristysratkaisujen lisäksi Gorenjen jääkaappi-pakastinyhdistelmät tarjoavat myös parannetut ovien tiivisteet, huippuluokan jäähdytyskomponentit sekä elektronisen jäähdytyksen, jotka kaikki vähentävät sähkönkulutusta. Valitsemalla jonkun Gorenjen energiatehokkaimmista kylmälaitteista, jonka energiatehokkuus on A+++, A++ tai A+, voit säästää energiaa jopa 60 % energialuokkaan A verrattuna. 15 vuotta vanhojen tai vanhempien laitteiden sähkönkulutus on jopa kolme kertaa suurempi kuin uusien.
lisää
lähellä

Simple to use

LED-valo

Erityisen tehokkaasti valaiseva, energiaa säästävä LED-valo. Valaisee jopa 10 kertaa tehokkaammin ja kestää jopa 30 kertaa kauemmin kuin normaali valo.

XXL SpaceBox

Riittävästi tilaa XXL-kalkkunalle
Suurin laatikko soveltuu ihanteellisesti suurten ruokatavaroiden, kuten kokonaisen kalkkunan, useampien pizzojen tai vaikka kakkujen säilytykseen.

SimpleSlide

helposti säädettävät ovihyllyt
Oven säädettävien hyllyjen ansiosta elintarvikkeita on helppo säilyttää niiden muodosta tai koosta riippumatta – aina 5 kg asti. Hyllyjen paikkaa on helppo säätää siirtämällä niitä ylös tai alas, miten sinulle parhaiten sopii.
lisää
lähellä

PullOut-hyllyt

Ruokaan pääsee helposti käsiksi Siirtämällä hyllyjä pääset helposti käsiksi koko jääkaapin sisältöön. Sinun ei enää tarvitse "penkoa" jääkaappia ottaaksesi esiin sen takaosassa olevia ruokia, koska voit vetää jokaisen hyllyn ulos. Hyllyt on valmistettu karkaistusta lasista ja ne kestävät jopa 22 kg painon.

Uskomattoman jäähdytysjärjestelmämme ansiosta normaalit lasihyllymme ovat joka puolelta hapen ympäröimiä tarjoten täydellisen ympäristön ruoalle. Voit säilyttää hyllyillä huoletta kakkuja, leivonnaisia, voileipiä, hedelmiä yms.
lisää
lähellä

MultiBox - 3 in 1

Fiksu muotoilu
Äärimmäisen kätevä monitoimilaatikko. Voit säilyttää siellä voimakkaasti tuoksuvia elintarvikkeita, kuten homejuustoa, makkaraa tai valkosipulia. Ilmatiivis kansi estää hajuja leviämästä jääkaappiin. Silikonikannen fiksu muotoilu mahdollistaa sen käyttämisen myös muna- tai jääpalalokerona.
lisää
lähellä

SlotIn-toiminto

Helposti avautuva ovi
Helposti avautuva ovi. Jos haluat sijoittaa jääkaapin seinän, pystypakastimen tai muiden laitteiden viereen, SlotIn-toiminto on mitä tarvitset. Oven saranat on suunniteltu sillä tavoin, että ovi aukeaa helposti oikeassa kulmassa, vaikka jääkaappi olisikin sijoitettu tällä tavoin. Myös hyllyt on helppo vetää ulos.
lisää
lähellä