GDC67178F Kalusteisiin asennettava jääkaappi-pakastin

GDC67178F

Kalusteisiin asennettava jääkaappi-pakastin
Käyttötilavuus: 293 l Rakennetyyppi: kalusteisiin asennettava Energialuokka: A++ Tuotteen mitat (LxKxS): 54 × 177.5 × 54.5 cm
tulosta
tulosta
jaa
Facebook
Twitter
lataa
lataa

Ominaisuudet

Pulloteline

Pulloteline voidaan asettaa tukevasti jääkaapin mille tahansa hyllylle, tai sitä voidaan käyttää jääkaapin ulkopuolella kätevänä säilytystelineenä niille juomille, jotka haluat nauttia huoneenlämpöisenä. Jääkaappiin asennettuna se korostaa laitteen harmonista ulkomuotoa ja yksityiskohtien sulavaa muotokieltä. Gorenje+-kodinkoneiden ulkopintojen tapaan myös pulloteline on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä.
lisää
lähellä

Syvä ovihylly

Plussaa suurille lasipulloille ja 2,5 litran muovipulloille! Pidikkeiden muoto estää pulloja liikkumasta, jolloin ne pysyvät aina pystyssä ja ovat kätevästi saatavilla.

PullOut-hyllyt

Ulosvedettäville kiskoille asennettujen hyllyjen ansiosta myös jääkaapin takaosassa olevat elintarvikkeet ovat helposti käden ulottuvilla. Karkaistusta lasista valmistetut hyllyt ovat erittäin kestävät ja niille voidaan sijoittaa jopa 22 kiloa ruokaa.

Pehmeä 115°:een avaus

Plussaa avaamisen kätevyydestä ja oven automaattisesta sulkeutumisesta! Kalusteisiin
asennettavissa Gorenje+-jääkaappipakastimissa on erityinen litteä sarana, joka avautuu 115 asteen kulmaan, vaikka laite onkin asennettu
keittiökaappiin. Jääkaapin sisällön näkee helpommin, ja se on paremmin käden ulottuvilla. Lisäksi sarana kestää voimakasta painetta, varmistaa oven avautuvan pehmeästi ja lisäksi sulkee oven automaattisesti, kun avautumiskulma on alle 45°. Automaattinen, pehmeä sulkumekanismi on paitsi käytännöllinen, se myös estää lämmintä ilmaa pääsemästä tarpeettomasti laitteeseen, mikä parantaa energiatehokkuutta.
lisää
lähellä

FreshZone

Innovatiivinen muotoilu mahdollistaa kylmän ilman syöttämisen suoraan erityiseen viilennyslokeroon. Tässä lokerossa on jääkaapin alhaisin lämpötila, minkä ansiosta hedelmät, vihannekset ja liha säilyvät tuoreina paljon pidempään.

XXL volume

Suurempi säilytystila samoilla ulkomitoilla! Gorenje+-
valikoimaan sisältyy kalusteeseen asennettava jääkaappipakastin, jonka nettotilavuus on 282 litraa ja jonka sisätilat on hyödynnetty mahdollisimman tehokkaasti. Hyllyt
, lokerot ja muut säilytystilat on suunniteltu sopimaan nopeatahtiseen moderniin elämäntyyliin. Jääkaapissa on myös kaksi 0 °C:n lokeroa, eli siihen mahtuu tavallista suurempi määrä tuoretuotteita.
lisää
lähellä

Tuuletin: Plussaa jatkuvasta ihannelämpötilasta

Jääkaapin takaseinässä oleva tuuletin pitää ilman jatkuvassa liikkeessä. Viileä ilma leviää tasaisesti koko jääkaappiosaan, eikä takaseinään ja hyllyjen alle keräänny kondensaatiota.

Ohjaus LED-näytön kautta

Plussaa laitteen lämpötila-alueiden täydellisestä hallinnasta! Lämpötilan ohjaus tapahtuu LED-näytön kautta. Huippuluokan Gorenje+- malleissa on kaksi näyttöä jääkaapin ja pakastinosan lämpötilojen erilliseen hallintaan. Käytössä on myös lisätoimintoja, kuten pakastusta yhdellä kosketuksella tehostava Pakastus- toiminto ja suurten ruokamäärien yhtäaikaiseen jäähdytykseen käytettävä Lisää. Jos jääkaapin lämpötila nousee, laite ilmoittaa siitä LED-valomerkillä ja piippauksella.
lisää
lähellä
Lisää ominaisuuksia
lähellä

Tekniset tiedot

Energialuokka: A++

Tuotteen mitat (LxKxS): 54 × 177.5 × 54.5 cm

Oven kätisyyden vaihto: Kätisyys vaihdettavissa

Oven saranointi: Door-to-door

Oven materiaali: Metalli

Väri: Valkoinen

Ilmastoluokka: SN, ST, N, T

1 kompressori

Bruttotilavuus/käyttötilavuus: 293 / 282 l

Jääkaapin kapasiteetti: brutto / netto: 224 / 221 l

Pakastimen kapasiteetti: brutto/netto: 69 / 61 l

Pakastusteho kg/vrk: 9 kg/vrk

Lämpötilan nousuaika: 15 h

Elektroninen ohjaus

Näyttö: LED-näyttö

Hälytysääni oven jäädessä auki

Digitaalinen lämmönsäätö (jääkaappi)

Jäähdytyspuhallin

SuperCool

FastFreeze

EcoMode

Sisävalo LED+

5 lasihyllyä

Pulloteline

Oven pullohylly: Pullohylly kiinteillä pidikkeillä

Vihanneslaatikko: 4 ovilokeroa

1 munateline (12×)

FreshZone laatikko

Pakastus: 1 laatikko

Säilytys: 2 laatikkoa

1 jääpalamuotti

Energiankulutus kWh/vrk: 0.63 kWh

Äänitaso: 41 dB

Tuotteen mitat (LxKxS): 54 × 177.5 × 54.5 cm

Pakkausmitat (LxKxS): 58.5 × 183.5 × 65 cm

Tuotteen mitat (L x K x S) (min-max): 56-57 × 177.5-178 × 56 cm

Nettopaino: 68 kg

Bruttopaino: 70.5 kg

Liitäntäteho: 110 W

Sulakekoko: 10 A

Tuotenumero: 312758

EAN-koodi: 3838942689659

Liitteet

Yhteenkuuluvat tuotteet

Pidätämme oikeuden muuttaa kotisivujemme sisältöä välittömästi, ilman ennakkovaroitusta. Kaikki sisältö on suojattu tekijänoikeudella. Tavaramerkit ja muut immateriaalioikeudet omistaa Gorenje Group Nordic A/S, ellei toisin ole mainittu. Sivuston sisältö on tarkoitettu yksinomaan informatiiviseksi.