GDR66178 Kalusteisiin asennettava jääkaappi

GDR66178

Kalusteisiin asennettava jääkaappi
Käyttötilavuus: 327 l Rakennetyyppi: kalusteisiin asennettava Energialuokka: A+ Tuotteen mitat (LxKxS): 54 × 177.5 × 54.5 cm
tulosta
tulosta
jaa
Facebook
Twitter
lataa
lataa

Ominaisuudet

Syvä ovihylly

Plussaa suurille lasipulloille ja 2,5 litran muovipulloille! Pidikkeiden muoto estää pulloja liikkumasta, jolloin ne pysyvät aina pystyssä ja ovat kätevästi saatavilla.

CrispZone-laatikko HumidityControl-toiminnolla

Kuin suoraan puutarhasta
CrispZone on yksi markkinoiden suurimmista hedelmä- ja vihanneslaatikoista. Alhainen lämpötila ja mahdollisuus säätää kosteutta pitävät tuotteesi pidempään tuoreina.

CrispZone jossa HumidityControl

Jotkin vihanneslajikkeet menettävät kiinteytensä ja rapeutensa, jos niitä säilytetään väärissä kosteusolosuhteissa. Vihanneslaatikon kosteusolosuhteita voidaan säätää helposti muuttamalla tuuletusaukkojen kokoa kätevän liukusäätimen avulla. CrispZone-vihanneslaatikko on vedettävissä kokonaan ulos, jolloin lokeron sisällön näkee tarkasti.
lisää
lähellä

PullOut-hyllyt

Ulosvedettäville kiskoille asennettujen hyllyjen ansiosta myös jääkaapin takaosassa olevat elintarvikkeet ovat helposti käden ulottuvilla. Karkaistusta lasista valmistetut hyllyt ovat erittäin kestävät ja niille voidaan sijoittaa jopa 22 kiloa ruokaa.

Pehmeä 115°:een avaus

Plussaa avaamisen kätevyydestä ja oven automaattisesta sulkeutumisesta! Kalusteisiin
asennettavissa Gorenje+-jääkaappipakastimissa on erityinen litteä sarana, joka avautuu 115 asteen kulmaan, vaikka laite onkin asennettu
keittiökaappiin. Jääkaapin sisällön näkee helpommin, ja se on paremmin käden ulottuvilla. Lisäksi sarana kestää voimakasta painetta, varmistaa oven avautuvan pehmeästi ja lisäksi sulkee oven automaattisesti, kun avautumiskulma on alle 45°. Automaattinen, pehmeä sulkumekanismi on paitsi käytännöllinen, se myös estää lämmintä ilmaa pääsemästä tarpeettomasti laitteeseen, mikä parantaa energiatehokkuutta.
lisää
lähellä

XXL volume

Suurempi säilytystila samoilla ulkomitoilla! Gorenje+-
valikoimaan sisältyy kalusteeseen asennettava jääkaappipakastin, jonka nettotilavuus on 282 litraa ja jonka sisätilat on hyödynnetty mahdollisimman tehokkaasti. Hyllyt
, lokerot ja muut säilytystilat on suunniteltu sopimaan nopeatahtiseen moderniin elämäntyyliin. Jääkaapissa on myös kaksi 0 °C:n lokeroa, eli siihen mahtuu tavallista suurempi määrä tuoretuotteita.
lisää
lähellä

TotalCool: Gorenje+-jääkaappi-pakastimet ovat entistä lähempänä täydellisyyttä

Niiden ulkonäkö sointuu muihin tyylikkäisiin Gorenje+-kodinkoneisiin, jotka antavat keittiölle kaipaamasi hienostuneen viimeisen silauksen. Niiden sisusta yllättää ainutlaatuisilla yksityiskohdillaan. Korkealaatuisella ruostumattomalla teräksellä vahvistetut reunat heijastavat runsasta valoa ja näyttävät jääkaapin sisällön selvästi. Erilaisissa lokeroissa, hyllyissä ja osastoissa hyödynnetään toiminnallisia ratkaisuja, jotka luovat ihanteelliset säilytysolosuhteet mille tahansa ruoalle. Tuoretuotteet säilyvät pidempään, pienet ruokatarvikkeet ovat kätevämmin esillä ja suuret tuotteet ovat paremmassa säilössä. Viimeisin ilmankiertoteknologia, tarkka lämpötila-alueiden ja kosteusolosuhteiden hallinta sekä kondensaation, huurteen ja jään esto ovat tietysti mukana tämän laatuluokan laitteissa. Kaikki on mietitty huolellisesti etukäteen. Huolellisuudesta plussaa!
lisää
lähellä

Tuuletin: Plussaa jatkuvasta ihannelämpötilasta

Jääkaapin takaseinässä oleva tuuletin pitää ilman jatkuvassa liikkeessä. Viileä ilma leviää tasaisesti koko jääkaappiosaan, eikä takaseinään ja hyllyjen alle keräänny kondensaatiota.

Kiiltävä suoja

Kaikkien Gorenje+-jääkaappi-pakastimien hyllyissä, ovihyllyissä ja lokeroissa on korkealaatuinen ruostumatonta terästä oleva vahvistus. Sisustan ulkomuoto on tyylikkäämpi ja näkyvillä olevat osat saavat näin ylimääräisen suojauksen.

Ohjaus LED-näytön kautta

Plussaa laitteen lämpötila-alueiden täydellisestä hallinnasta! Lämpötilan ohjaus tapahtuu LED-näytön kautta. Huippuluokan Gorenje+- malleissa on kaksi näyttöä jääkaapin ja pakastinosan lämpötilojen erilliseen hallintaan. Käytössä on myös lisätoimintoja, kuten pakastusta yhdellä kosketuksella tehostava Pakastus- toiminto ja suurten ruokamäärien yhtäaikaiseen jäähdytykseen käytettävä Lisää. Jos jääkaapin lämpötila nousee, laite ilmoittaa siitä LED-valomerkillä ja piippauksella.
lisää
lähellä
Lisää ominaisuuksia Vähemmän ominaisuuksia

Tekniset tiedot

Energialuokka: A+

Tuotteen mitat (LxKxS): 54 × 177.5 × 54.5 cm

Oven kätisyyden vaihto: Kätisyys vaihdettavissa

Oven saranointi: Door-to-door

Oven materiaali: Metalli

Väri: Valkoinen

Ilmastoluokka: SN, ST, N, T

1 kompressori

Bruttotilavuus/käyttötilavuus: 327 / 325 l

Jääkaapin kapasiteetti: brutto / netto: 327 / 325 l

Elektroninen ohjaus

Näyttö: LED-näyttö

Hälytysääni oven jäädessä auki

Digitaalinen lämmönsäätö (jääkaappi)

CrispZone jossa HumidityControl

Jäähdytyspuhallin

EcoMode

Sisävalo LED+

6 lasihyllyä

Oven pullohylly: Pullohylly kiinteillä pidikkeillä

Vihanneslaatikko: 4 ovilokeroa

1 munateline (12×)

Energiankulutus kWh/vrk: 0.41 kWh

Äänitaso: 38 dB

Tuotteen mitat (LxKxS): 54 × 177.5 × 54.5 cm

Pakkausmitat (LxKxS): 58.5 × 183.5 × 65 cm

Tuotteen mitat (L x K x S) (min-max): 56-57 × 177.5-178 × 56 cm

Nettopaino: 61 kg

Bruttopaino: 63.5 kg

Liitäntäteho: 90 W

Sulakekoko: 10 A

Tuotenumero: 409134

EAN-koodi: 3838942919312

Liitteet

Yhteenkuuluvat tuotteet

Pidätämme oikeuden muuttaa kotisivujemme sisältöä välittömästi, ilman ennakkovaroitusta. Kaikki sisältö on suojattu tekijänoikeudella. Tavaramerkit ja muut immateriaalioikeudet omistaa Gorenje Group Nordic A/S, ellei toisin ole mainittu. Sivuston sisältö on tarkoitettu yksinomaan informatiiviseksi.