Oikein pakastettu

Kaappipakastimet ja pakastearkut
Kiireinen elämäntyyli ja toivomus saada laadukasta ruokaa koska tahansa vaativat kaappipakastimelta tai pakastearkulta huomattavasti enemmän kuin vain kylmää säilytystilaa. Gorenjella on ratkaisu tähän. Gorenjen kaappipakastimissa ja pakastearkuissa käytetty älykäs teknologia varmistaa, että pakastamisen yhteydessä syntyneet mikrokristallit eivät vahingoita ruoan solurakennetta. Näin ruoka säilyttää vitamiininsa, kivennäisaineena ja - mikä tärkeintä - makunsa. Näin kesällä poimitut mansikat maistuvat yhtä makeilta vielä talvellakin ja etukäteen valmistettu lounas odottaa sinua pakastamisesta huolimatta herkullisena ja parhaassa kunnossa, kun sitä tarvitset. Pakastimen sisäosa on suunniteltu huolellisesti suurten ruokamäärien näppärään säilytykseen.
Täydellistä huolenpitoa Täydellisesti pakastettua ruokaa
Järkeviä ratkaisuja Teknologisia haasteita pelkäämättömät ratkaisut
Helppokäyttöinen Käyttäjäystävällinen

Suositeltu säilytysaika pakastimessa

RUOAN TYYPPI AIKA
hedelmät, naudanliha 10 - 12 kuukautta
vihannekset, vasikanliha, linnunliha 8 - 10 kuukautta
riista 6 - 8 kuukautta
sianliha 4 - 6 kuukautta
jauheliha, lihasuikaleet 4 kuukautta
leipä, pasteijat, valmiit ateriat, rasvaton kala 3 kuukautta
sisäelimet 2 kuukautta
savumakkarat, rasvainen kala 1 kuukausi

NoFrost-tekniikka

Kaappipakastimien optimaalinen ilmankierron järjestelmä
Moderni NoFrost-tekniikka kierrättää kylmää ilmaa tehokkaasti kosteuden poistamiseksi pakastimesta. Näin ruokaan ei muodostu huurretta, eikä pakastinlokeroon muodostu jäätä. Säilytystila on tehokkaasti käytössä ja vaivalloinen sulattaminen ja puhdistus ovat historiaa. Pakkaukset tai pakasteet eivät tartu toisiinsa, mikä auttaa pitämään pakastimen siistinä ja ruoat hyvässä järjestyksessä.

SpaceBox-vetolaatikko

Pakastimen erikoisvetolaatikko on poikkeuksellisen tilava, ja sen ansiosta pakasteet saa helposti otettua pakastimesta. Kätevien teleskooppikiskojen ansiosta laatikko on helppo vetää ulos, eikä se putoa.

Ruoan nopea FastFreezepakastus

Pakasteiden säilyminen hyvänä riippuu pitkälti pakastuksen nopeudesta. Kun pakastus tapahtuu nopeammin, kiteistä tulee pienempiä, eivätkä ne vahingoita ruoan soluja. Näin vitamiinit, mineraalit ja ravintoaineet säilyvät pidempään. Valitse FastFreeze-toiminnolla varustettu malli, jossa ruoka pakastetaan vähintään –24 SDgrC:ssa.

FrostLess-teknologia

Huomattavasti vähemmän huurretta.
FrostLess-tekniikka yhdistää parannetun eristyksen ja AWPE-teknologian tehon vähentäen huomattavasti huurteen ja jään muodostumista ruokaan ja pakastimen sisäosiin. FrostLess-tekniikan ansiosta sähkölaskusi pienenee ja vaivalloinen pakastimen sulattaminen on suoritettava huomattavasti harvemmin.
lisää
lähellä

SimpleUse

Taattua käyttömukavuutta
Pakastearkun kanteen harkitusti sijoitettu valo näyttää sisällön selvästi ja siirrettävien korien ansiosta pääset helposti käsiksi kaikkiin ruokatavaroihin. Tukeva jousikuormitteinen metallisarana pitää kannen osittain tai kokonaan auki, niin että sinun ei tarvitse pitää siitä kiinni kädelläsi. Kehittynyt tekniikka tasaa paineen kannen sulkemisen jälkeen estäen alipaineen muodostumisen, niin että pystyt avaamaan pakastearkun tarvittaessa heti uudelleen sulkemisen jälkeen.
lisää
lähellä

Tsekkaa kaikki ominaisuudet

Tutustu valikoimaamme