Vitamiinein suojelijat

Jääkaappi/pakastimet
Vaikka niitä ei käytetäkään ruoanlaittoon, Gorenjen jääkaapit muodostavat jokaisen keittiön keskipisteen. Niiden tehtävä on yksinkertainen – varmistaa, että lempiruokasi on aina saatavilla. Mutta Gorenjen jääkaapit osaavat paljon enemmän. Ne on varustettu älykkäillä teknologioilla, jotka jäljittelevät luonnossa vallitsevia olosuhteita pitääkseen ruokasi pidempään tuoreena, maistuvana ja täynnä terveellisiä ravintoaineita. Jääkaappien sisäosa on suunniteltu huolellisesti takaamaan käyttäjälle paras mahdollinen näkyvyys sekä runsaasti tilaa suurempienkin ruokamäärien säilytykseen. Niiden ulkopuolen ensiluokkainen muotoilu puolestaan on tervetullut visuaalinen kohokohta joka kotiin. Ja mikä parasta, Gorenjen jääkaapit ovat tunnettuja hiljaisesta ja taloudellisesta toiminnastaan sekä vakuuttavasta kestävyydestään.
Täydellistä huolenpitoa Aina tuoretta ja maukasta ruokaa
Järkeviä ratkaisuja Teknologisia haasteita pelkäämättömät ratkaisut
Helppokäyttöinen Käyttäjäystävällinen

IonAir MultiFlow 360° -toiminnolla

Ideaalinen mikroilmasto jokaisella hyllyllä
MultiFlow 360° ilmankiertojärjestelmä jakaa tasaisesti ionisoidun ilman pitäen ruoat tuoreina pidempään. Jääkaappien kehittynyt teknologia jäljittelee ionisaation luonnollista prosessia pitäen ruoat tuoreena pitkään. Jääkaapin tuottamat negatiivisesti latautuneet ionit raikastavat ilmaa jatkuvasti jäljitellen luonnollista mikroilmastoa, joka luo ihanteelliset olosuhteet ruoan pysymiselle raikkaana. MultiFlow 360° ilmankiertojärjestelmä jakaa tasaisesti ionisoidun ilman 14 tuuletusaukon kautta ylläpitäen vakio lämpötilan jokaisella hyllyllä.

AdaptTech

Avaatko jääkaapin oven usein?
Oven avaaminen usein nostaa jääkaapin lämpötilaa ja ruoka altistuu "lämpöshokeille", jotka voivat aiheuttaa ruoan pilaantumisen. AdaptTech ION -sukupolven jääkaapit välttävät tämän ongelman. Järjestelmä kirjaa, kuinka usein jääkaapin ovi avataan yhden viikon aikana. Järjestelmä tietää, milloin ovea avataan usein, ja alentaa lämpötilaa 1-2˚C juuri ennen tätä aikaa. Siksi ihanteellinen lämpötila pysyy vakiona jääkaapissa, ja ruoka ei pilaannu.

NoFrost Plus-teknologia

Poistaa jään, säilyttää tuoreuden
Laitteen sisällä oleva puhallin puhaltaa kylmää ilmaa samaan tapaan kuin ilmastointilaite - ilman kosteutta. Kun kosteutta ei ole, ei muodostu jäätä. Pakastimen sisällä oleva ruoka on suojattu kuivumiselta.

Parannetun NoFrost Plus -teknologian avulla olemme onnistuneet säilyttämään kaikki klassisen NoFrost-järjestelmän edut ja poistamaan sen varjopuolen - ruoan kuivumisen jääkaappiosastossa (ruokaa ei ole pakattu, eikä pakastettu). Kahden järjestelmän innovatiivisen yhdistelmän (IonAir ja MultiFlow 360°) ansiosta kosteutta syntyy riittävästi, niin että ruoka pysyy tuoreena ja terveellisenä pitkään.

ConvertActive-jääkaappi

Juhlat voivat alkaa
ConvertActive-jääkaapissa yksi napin painallus riittää pakastinosaston muuttamiseksi jääkaappiosastoksi, niin että saat runsaasti tilaa naposteltavien ja juomien säilytykseen.

CrispActive-laatikko jossa palaa VitaLight

Erityisellä VitaLight-valolla varustettu hedelmä- ja avihanneslaatikko pitää ruoan pidempään tuoreena. Laatikossa palava oranssi valospektri hidastaa hedelmien ja vihannesten luonnollista kypsymisprosessia säilyttäen niiden vitamiinit ja kivennäisaineet.
lisää
lähellä

FreshActive-laatikko

Maksimi tuoreus
Tämä laatikko on ihanteellinen lihan, kalan ja äyriäisten säilytykseen. Sen lämpötila on muutaman asteen muuta jääkaappia
alhaisempi, mikä pitää ruoan huomattavasti pidempään tuoreena.

CrispZone ja HumidityControl

Täydellinen hedelmille ja vihanneksille
Täydellinen hedelmille ja vihanneksille. Tämä suuri laatikko sijaitsee jääkaapin alaosassa. Kuten nimestäkin kuulee, kyseessä on laatikko tuoreille elintarvikkeille, tarkoitettu hedelmien ja vihannesten säilytykseen. Säilytysoloja parantaa entisestäänkin HumidityControljärjestelmä, jolla laatikon kosteutta on helppo säätää. Kostea ympäristö estää vihanneksia ja hedelmiä kuivumasta, niin että ne säilyttävät tuoreutensa ja vitamiininsa pitkään. CrispZone on yksi markkinoiden suurimmista laatikoista. Sen tilavuus on 36 l.
lisää
lähellä

ZeroZone-laatikko

Tuoretta kuin suoraan merestä
ZeroZone-vetolaatikon valvottu lämpötila pysyy noin 0 °C:ssa ja sen olosuhteet ovat ihanteelliset tuoreen ruoan (kuten lihan tai kalan) säilyttämiseen. Ruoka säilyy tuoreena jopa kolme kertaa kauemmin kuin perinteisessä jääkaapissa. MultiFlow 360° -ilmankiertojärjestelmä takaa lämpötilan pysyvän tasaisena.
lisää
lähellä

XtremeFreeze

Jos haluat pakastaa tuoretta ruokaa nopeasti, käytä XtremeFreezetoimintoa, joka on aktiivinen ainoastaan pakastinosan ylemmässä vetolaatikossa. Toiminto yhdistää voimakkaasti puhallettavan kylmän ilman (-30 °C) ja ilmankierron ainoastaan kyseisessä laatikossa. Kun pakastus tapahtuu nopeammin, ruoan vitamiinit, mineraalit ja ravintoaineet säilyvät pidempään. XtremeFreeze-toiminnon avulla ruoan pakastus tapahtuu 50 % nopeammin kuin normaalilla pakastustoiminnolla, mikä on erityisen kätevää esim. sushia tai valmistettaessa tai tuoreita marjoja pakastettaessa.
lisää
lähellä

XXL SpaceBox

Riittävästi tilaa XXL-kalkkunalle
Suurin laatikko soveltuu ihanteellisesti suurten ruokatavaroiden, kuten kokonaisen kalkkunan, useampien pizzojen tai vaikka kakkujen säilytykseen.

SimpleSlide

helposti säädettävät ovihyllyt
Oven säädettävien hyllyjen ansiosta elintarvikkeita on helppo säilyttää niiden muodosta tai koosta riippumatta – aina 5 kg asti. Hyllyjen paikkaa on helppo säätää siirtämällä niitä ylös tai alas, miten sinulle parhaiten sopii.
lisää
lähellä

Tsekkaa kaikki ominaisuudet

Tutustu valikoimaamme