Monilahjakkuus uuni

Mikroaaltouuni

Mikroaaltouuni on korvaamaton apuväline jokaisessa modernissa keittiössä. Sen avulla voit valmistaa maukasta ja terveellistä nopeasti, niin kuin kiireiseen elämäntyyliin sopiikin. Kehittynyt teknologia varmistaa, että ruoka sulaa tai kuumenee tasaisesti. Mikroaaltokypsennyksen lisäksi näillä laitteilla voi myös kypsentää ruokaa grillitoiminnolla tai kuumalla ilmalla.

Näin kalusteisiin asennettavaa mikroaaltouunia voidaan käyttää myös perinteisenä uunina. Sanomattakin on selvää, että uunien ulkopuoli on yhtä vakuuttava kuin niiden sisäpuolikin. Ne on suunniteltu sopimaan täydellisesti yhteen muiden Gorenjen kalusteisiin asennettavien laitteiden kanssa.

Invertteritekniikka

Hellävarainen käsittely tekee ruoasta maukkaampaa
Invertteritekniikka jakaa energian tasaisesti, ei pulsseina. Tuloksena on, että ruoan alkuperäinen rakenne, vitamiinit, kivennäisaineet ja kuidut säilyvät. Energian tasaisesta jakautumisesta on erityisesti hyötyä uudelleenlämmityksessä, sulatuksessa sekä nesteiden keittämisessä. Kokonaismikroaaltoaika on lyhyempi, minkä seurauksena myös energiankulutus pienenee.

Sekoitinteknologia

Tilaa kaikenkokoisille pelleille
Sekoitinteknologia mahdollistaa vakiokokoisen uunipellin käytön mikroaaltouunissa. Uunin koko leveyttä käytetään hyväksi ja voit heittää hyvästit vanhanaikaisille pyörölautasille ja epätasaiselle lämpenemiselle. Kehittynyt mikroaaltojen jakautumisjärjestelmä lämmittää ruoan kauttaaltaan tasaisesti. Sekoitinteknologia on saatavana sekä yhdistelmä- että vakiomikroaaltouuneissa.

Monikäyttöinen

Kalusteisiin asennetut, mikroaaltouunin ja perinteisen uunin yhdistelmät tarjoavat kaikki mikroaaltojen, kuuman ilman ja grillin edut. Mikroaaltojen viisiportainen tehoasetus nopeuttaa kypsennystä samalla kun kuuma ilma varmistaa, että ruoasta tulee sopivan kypsää. Grillitoiminnon ja kuumailman yhdistetyllä käytöllä saadaan erinomaisia tuloksia kypsennettäessä suuria paloja valkoista lihaa, kun taas grillitoiminnon ja mikroaaltojen yhdistelmä nopeuttaa pienempien lihapalojen paistamista, pizzan leipomista jne. Kalusteisiin asennettua mikroaaltouunia voidaan käyttää myös perinteisenä uunina.

AquaClean

Yksinkertainen ja kätevä puhdistus
Koska kaikkien uusien Gorenje-uunimallien emalipinnoite on uusittu, myös AquaClean-toimintoa on kehitetty merkittävästi. AquaClean on mainio apu uunin sisätilan puhdistuksessa. Kaada puoli litraa vettä uunipellille ja kytke AquaClean-toiminto päälle. Tulokset näkyvät jo 30 minuutin kuluttua koko uunin pinnalla ja uunipelleillä. Tahrat ja rasvat pehmenevät ja ne voidaan pyyhkiä pois helposti.

Sileä luukku

Mikroaaltouunin luukussa ei ole uria tai kohoumia, joihin voisi jäädä epäpuhtauksia. Sisäosan lasipaneelin voi irrottaa. Näin luukku pysyy puhtaana vain yksinkertaisesti pyyhkimällä.

Tsekkaa kaikki ominaisuudet

Tutustu valikoimaamme