Auttava käsi ylhäältä

Liesituulettimet
Gorenjen liesituulettimet tarjoavat kaksi ominaisuutta yhdessä laitteessa - ne ovat upeasti muotoiltuja ja teknisesti edistyksellisiä laitteita. Ihanteellinen kumppani moderniin elämäntapaan – tekee asuinympäristöstä terveellisemmän, poistaa tehokkaasti pahat hajut ja toimii hiljaisesti ja luotettavasti. Gorenjen liesituulettimet on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja ne takaavat parhaan käyttäjäkokemuksen käytettäessä, puhdistettaessa tai vaikka vain katsellessa.

AdaptAir

AdaptAir
Patenttikäsittelyssä oleva AdaptAir-teknologia varmistaa täysin tasaisen ilmanimun koko liesituulettimen pintaa käyttäen. Höyryä, hajuja ja epäpuhtauksia ei enää pääse keittiöön.

AdaptTech

Automaattinen tuuletintoiminto
Erityinen anturi tunnistaa automaattitilassa epäpuhtauksien, höyryn ja kaasujen tason ja reagoi sopivalla tavalla. Tuulettimen nopeus säädetään automaattisesti tai tuuletin sammutetaan, kun sitä ei enää tarvita.

Suodattimet

Polyuretaanivaahdon edut
Ainutlaatuista AdaptAir-toimintoa ja alumiinisia rasvasuodattimia on täydennetty erityisellä polyuretaanivaahdolla, joka eliminoi jopa 98 % kaikista rasvahiukkasista ja muista epäpuhtauksista. Samalla liesituuletin säilyttää luokan A absorbointitehokkuuden.

SliderTouch

Helppo hallinta
Erityinen, innovatiivinen liukusäädin mahdollistaa helpot ja nopeat vaihdot eri tehotasojen ja valaistusvoimakkuuksien välillä.

P.A.S.-järjestelmä

Älykäs, kohdistettu poistoimu vähemmällä melulla
Innovatiivinen perimetrinen imujärjestelmä ei ime ilmaa pelkästään keskiosasta, vaan suuntaa imutehoa myös reunoille. Näin vähennetään energiankulutusta ja melua. Tuloksena on parempi poistoimuteho.

Tsekkaa kaikki ominaisuudet

Tutustu valikoimaamme