Täydellinen maku

Keittotasot
Me kaikki haluamme valmistaa ruokaa kuten ammattilaiset, tehdä vaikutuksen vieraisiin ja tarjota terveellisiä aterioita perheillemme. Yleensä tämä edellyttää erityistä asiantuntemusta tai ammattimaisia laitteita. Gorenjen keittotasot on suunniteltu helppokäyttöisiksi työkaluiksi, joiden avulla jokainen voi nauttia onnistuneen ruoanlaiton tuloksista. Kaikki induktiokeittotasot, HiLight-keittotasot ja kaasutasot on varustettu ominaisuuksilla, jotka tekevät ruoanlaitosta vaivatonta.

XpandZone

XXL-pinta erityisen kookkaille aterioille
XpandZone mahdollistaa ruoanlaiton induktiotason koko pintaa käyttäen. Kun FlexInduction-toiminto on aktivoitu, tavanomainen induktiokeittotaso muuttuu FlexInduction-keittotasoksi. Alueiden yhdistäminen antaa lisää tilaa ruoanlaittoon. Voit käyttää isompaa keittoastiaa tai kahta tai useampaa pienempää keittoastiaa.

PowerBoost Supreme

Älä kanna huolta kiireestä
Parhaat Gorenjen induktiokeittotasot on varustettu innovatiivisella PowerBoostSupreme-toiminnolla. Se nopeuttaa keittotason toimintaa huomattavasti. 2 litraa vettä alkaa kiehua 4,2 minuutissa, mikä tarkoittaa todellista ajan säästöä.

BridgeZone

Taso erityisen isoille keittoastioille
Induktiokeittotaso, jonka kaksi yhdistettävää aluetta helpottavat ruoanvalmistusta suurissa keittoastioissa. Täydellinen kalan, riisin ja kasvisten valmistukseen.

Korkeatehoiset polttimet

Enemmän tehoa kaasulle
Kaikki Gorenjen uudet kaasutasot on varustettu merkittävästi parannetuilla kaasupolttimilla, joiden teho on jopa 69 % korkeampi aiempaan verrattuna.

WokBurner

Aitoja aasialaisia makuja kotona
Wokkipolttimet saavuttavat korkean tehon erittäin nopeasti. Siten aasialaistyyppisten ruokien valmistaminen on helppoa jokaiselle.

PowerZone

Pikaohjelmat
Tämä toiminto tehostaa HiLight-keittoalueen tehoa 25 prosentilla, niin että ruoka kypsyy huomattavasti nopeammin samalla kun sähköä kuluu vähemmän.

IQcook induktiotaso

IQ-anturin ja IQcook-induktiokeittotason alaosassa olevan anturin yhteistoiminta mahdollistaa täysin automaattisen ruoanlaiton. Langaton tiedonsiirto keittoastian ja keittotason välillä huolehtii prosessista ja täysautomaattisesta kypsennyksestä.

IQpro

Ruoanlaittomaraton, joka sujuu leikiten
IQpro tarjoaa helpon tavan valmistaa aterioita, jotka vaativat pidemmän kypsennysajan hitaalla kuumennuksella tai kypsennyksen matalammassa, tasaisessa lämpötilassa. Sopii ihanteellisesti esim. gulassin valmistukseen.

IQpoach

Täsmälleen oikea lämpötila
IQpoach estää liiallisen kypsennyksen pitämällä lämpötilan 71 ja 85 °C:en välillä. Ruoan luonnollinen väri, mehukkuus ja maku säilyvät. Vihdoinkin voit valmistaa täydellisiä Benedictin munia kotona.

IQgrill

Ihanteellinen suurille keittoastioille
IQcook tekee grillaamisesta kiehtovan helppoa, myös kun käytetään hyvin vähän tai ei lainkaan öljyä. Et ole koskaan maistanut näin maukasta ja terveellistä barbecueta.

IQsteam

Vitamiinit säilyvät
Kypsennys pienessä vesimäärässä säilyttää kasvisten vitamiinit, kivennäisaineet ja luonnollisen värin. Usko tai älä, 1 kg kasviksia voidaan kypsentää 0,5 desilitrassa vettä.

Tsekkaa kaikki ominaisuudet

Tutustu valikoimaamme