Täydellinen maku

Keittotasot
Me kaikki haluamme valmistaa ruokaa kuten ammattilaiset, tehdä vaikutuksen vieraisiin ja tarjota terveellisiä aterioita perheillemme. Yleensä tämä edellyttää erityistä asiantuntemusta tai ammattimaisia laitteita. Gorenjen keittotasot on suunniteltu helppokäyttöisiksi työkaluiksi, joiden avulla jokainen voi nauttia onnistuneen ruoanlaiton tuloksista. Kaikki induktiokeittotasot, HiLight-keittotasot ja kaasutasot on varustettu ominaisuuksilla, jotka tekevät ruoanlaitosta vaivatonta.

XpandZone

XXL-pinta erityisen kookkaille padoille ja pannuille
XpandZone mahdollistaa ruoanlaiton lähes induktiotason koko pintaa käyttäen. Kun XpandZone-tila on aktivoituna, keittotason vasemman- tai oikeanpuoleiset keittoalueet yhdistetään yhdeksi suureksi keittoalueeksi. Yhdistetyt keittoalueet tuovat enemmän tilaa ja lisää vapautta ruoanlaittoon. Ne mahdollistavat suurempien keittoastioiden tai useampien pienempien keittoastioiden käytön, jotka voidaan sijoittaa mihin tahansa kohtaan yhdistettyä keittoaluetta.

PowerBoost Supreme

Älä kanna huolta kiireestä
PowerBoost Supreme kuumentaa kattilan äärimmäisen ehokkaasti ja lyhentää huomattavasti odotusaikaa. 2 litraa vettä alkaa kiehua 4,2 minuutissa, mikä tarkoittaa todellista ajan säästöä. Kaikki Gorenjen induktiokeittotasojen Superior-mallit on varustettu tällä toiminnolla.

BridgeZone

Taso erityisen isoille keittoastioille
Induktiokeittotaso, jonka kaksi yhdistettävää aluetta helpottavat ruoanvalmistusta suurissa keittoastioissa. Kaksi erillistä keittoaluetta yhdistetään yhdellä kosketuksella, niin että ne muodostavat yhden suuren keittoalueen. Täydellinen toiminto suurikokoisten ruokien kypsennykseen, sekä kypsennykseen eri puolilla samanaikaisesti.

Korkeatehoiset polttimet

Enemmän tehoa kaasulle
Huomattavasti parannetut kaasupolttimet mahdollistavat jopa 10 % tehokkaamman kaasunkulutuksen.

Wok burner

Aitoja aasialaisia makuja kotona
Wokkipolttimet saavuttavat korkean lämpötilan erittäin nopeasti. Siten aasialaistyyppisten ruokien ja suurissa keittoastioissa kypsennettävien aterioiden valmistaminen on helppoa.

PowerZone

Pikaohjelmat
Tämä toiminto tehostaa HiLight-keittoalueen tehoa 25 prosentilla, niin että ruoka kypsyy huomattavasti nopeammin samalla kun sähköä kuluu vähemmän.

IQcook induktiotaso

IQ-anturin ja IQcook-induktiokeittotason alaosassa olevan anturin yhteistoiminta mahdollistaa täysin automaattisen ruoanlaiton. Langaton tiedonsiirto keittoastian ja keittotason välillä huolehtii prosessista ja täysautomaattisesta kypsennyksestä.

IQpro

Ruoanlaittomaraton, joka sujuu leikiten
IQpro tarjoaa helpon tavan valmistaa aterioita, jotka vaativat pidemmän kypsennysajan hitaalla kuumennuksella tai kypsennyksen matalammassa, tasaisessa lämpötilassa. Sopii ihanteellisesti esim. gulassin valmistukseen.

IQpoach

Täsmälleen oikea lämpötila
IQpoach estää liiallisen kypsennyksen pitämällä lämpötilan 71 ja 85 °C:n välillä. Ruoan luonnollinen väri, mehukkuus ja maku säilyvät. Vihdoinkin voit valmistaa täydellisiä Benedictin munia kotona.

IQgrill

Grillaaminen
IQcook tekee grillaamisesta kiehtovan helppoa, myös kun käytetään hyvin vähän tai ei lainkaan öljyä. Et ole koskaan maistanut näin maukasta ja terveellistä grillattua ruokaa.

IQboil

Keittoastiasta ei kiehu pisaraakaan yli
Nopea veden keittäminen tasaisessa lämpötilassa on mahdollista ilman, että pisaraakaan kiehuu yli. Voit rauhassa katsoa televisiota ja rentoutua - keittiössä ei ole mitään hätää.

IQsteam

Vitamiinit säilyvät
Kypsennys pienessä vesimäärässä säilyttää kasvisten vitamiinit, kivennäisaineet ja luonnollisen värin. Usko tai älä, 1 kg kasviksia voidaan kypsentää 0,5 desilitrassa vettä.

Tsekkaa kaikki ominaisuudet

Tutustu valikoimaamme