Gorenje Retro Collection

NYKYAIKAISEN KLASSINEN: Chic

Elegantista cooliin

Vietän elämäni seuraamalla visioitani. Tiedän, mitä haluan ja mitä en halua. Vaadin itseltäni paljon ja myös elintasoni on korkea. Rakastan täydellisyyttä. Arvostan tunnelmaa ja  pelkistetyn elegantteja ja puhtaita linjoja.

Rakastan minimalismia. Minulle kauneutta on keskittyminen olennaisimpaan. Missä kaikki on oikealla paikallaan. Herkkä makuni muodostaa maailmani keskipisteen.

VIEHÄTTÄVÄN NOSTALGINEN: Vintage

Romanttisesta cooliin

Keräilen tavaroita menneisyydestä. Jokaisella niistä on oma tarinansa, enkä milloinkaan tunne oloani yksinäiseksi niiden kanssa. Pidän kuvista, joihin liittyy häivähdys nostalgiaa. Yksinkertaisesti romanttista. Valitsen herkkiä toiveitani vastaavia esineitä. Vain paras on kyllin hyvää minulle.

Rakastan nautiskelua. Palkitsen mielelläni itseäni. Osaan hemmotella itseäni. Elän hienostunutta elämää.

ELÄMÄN OPTIMISMI: Funky

Rohkeasta cooliin

Mielestäni katto ei ole este sille, joka haluaa nähdä taivaan. Mielikuvituksen voima on uskomaton. En tarvitse kuin muutaman innoituksen kipinän ja sisustan kotini täydellisesti. Näin voin nauttia täysin rinnoin riippumattomuudestani. Rajattomasti. Kaikki, mitä omistan, on osa minua.

Rakastan vapautta. Uusien vaikutelmien ja kokemusten aiheuttamaa kihelmöintiä. Haluni nähdä ja oppia ohjaa minua ympäri maailman. Elämäni on matka. Unelmani ovat värikkäitä.

Galleria