Ominaisuudet

MultiClack-järjestelmä

Kätevä ratkaisu suurempien kattiloiden, pannujen, lautasten ja lasien pesuun. Gorenje-astianpesukoneissa on erinomainen kolmitasoinen korin korkeuden säätöjärjestelmä. Nyt on entistäkin helpompaa nostaa korit tarvittaessa, koska korin molemmilla puolilla on korkeudensäätömekanismi joka tekee käsittelystä erittäin helppoa. MultiClack-järjestelmä parantaa astianpesukoneen tilan käyttöä.

SpaceDeluxe, yllättävän tilava

Kätevä kolmas kori mahdollistaa jopa 14 hengen astiaston pesun! Ruokailuvälineet mahtuvat siihen helposti, ja lisäksi pidemmät ruokailuvälineet ja kahvikupit voidaan asettaa erikseen. Asettelu mahdollistaa paremmat pesutulokset, helppokäyttöisyyden sekä pesutilan ihanteellisen hyödyntämisen.

TotalDry, täysin kuivat astiat

Huomattava uutuus markkinoilla! Laadukkaat astianpesukonemallit sisältävät vaikuttavan patentoidun ratkaisun astioiden kuivaamiseen ja joka antaa erinomaisen kirkkauden. Kun pesujakso on valmis, avautuu astianpesukoneen ovi automaattisesti. Tämä toiminto on erittäin käyttäjäystävällinen. Sillä astianpesukone on jo auki kun olet valmis tyhjentämään sen, joten astiat ovat riittävän jäähtyneet käsiteltäviksi.

AquaStop-ylivuotosuoja

AquaStop-turvaominaisuuden ansiosta, astianpesukoneen voi turvallisesti jättää päälle yöksi tai poissa ollessasi. Vuodon sattuessa AquaStop katkaisee automaattisesti vedentulon, ja samalla pumppu imee vettä pois astianpesukoneen altaasta. AquaStop toimii koneen koko käyttöiän ajan.

SpaceComfort

Ainutlaatuinen alakorin muotoilu mahdollistaa astianpesukoneen kapasiteetin täydellisen hyödyntämisen. Lautastuet voidaan taittaa alas lisätilan luomiseksi erikokoisille kattiloille ja pannuille. Erityiset urat ruokailuvälinekoreissa mahdollistaa siirtämisen eri kohtiin alakorissa. Innovatiivinen ratkaisu mahdollistaa jopa 13 hengen astiaston pesun!

Uuden sukupolven XXL

Vain Gorenjella on täysin kalusteisiin asennettava astianpesukone, joka soveltuu erityisesti keittiöihin, joissa on ergonomisesti säädettävä kaappikorkeus pidemmille ihmisille. 86 cm:n korkuinen, mikä on 4 cm:ä vakiomallia korkeampi, kalusteisiin asennettava astianpesukone tarjoaa lisätilavuuden, jonka ansiosta käyttäjä voi hyödyntää sisätilat parhaalla tavalla.

Suihkujärjestelmä loistavaan pesutulokseen

Johtuen 45 cm ohuen astianpesukoneen suorakulmiomuodosta, vakio suihkuvarsi ei yllä astianpesukoneen etu- ja takaosaan yhtä hyvin. Gorenje on kehittänyt innovatiivisen ratkaisun: erikoissuihkuvarren, joka pyörimisen lisäksi liikkuu pituussuunnassa etupaneelista takaosaan ja takaisin. Tämä mahdollistaa veden suihkuttamisen tasaisesti koko astianpesukoneen sisustaan, mikä takaa optimaaliset tulokset. Täysin puhtaiden astioiden lisäksi, tämä ratkaisu varmistaa alhaisen vedenkulutuksen ja energiankulutuksen.

Muuttuva sarana

Erikoissaranat mahdollistavat astianpesukoneen helpon asentamisen ja korostavat koneen alaosan ulkonäköä.

SpeedWash-toiminto

Kun peset kevyesti likaantuneita astioita, ohjelman pesuaika voidaan puolittaa helposti painamalla SpeedWash-painiketta. Toiminto säätää automaattisesti lämpötilan ja veden määrän, jolloin tuloksena on ihanteelliset pesu- ja kuivaustulokset mahdollisimman lyhyessä ajassa. Toimintoa voidaan käyttää teho-, auto-, bio- ja hienopesuohjelmien kanssa.

QuickIntensive – pikaohjelma

Pikaohjelma optimoi astianpesuohjelman kaikki vaiheet siten, että ohjelman kokonaiskesto on huomattavasti lyhyempi. Halutut tulokset saavutetaan jopa täydellä koneella: astiat pestään nopeammin, mutta tulokset ovat silti erinomaisia.

AAA tehokkuus

AAA-luokitus takaa optimaalisen energiatehokkuuden ja huippuluokkaiset pesu- ja kuivaustulokset korkeimmassa A luokassa. Vain laitteet, jotka noudattavat täydellisesti tiukkoja Euroopan energian säästömääräyksiä ja suojelee täten ympäristöä kuuluvat tähän luokkaan.

Itsepuhdistuva suodatin

Automaattinen suodatinpuhdistusjärjestelmä poistaa ruokatähteet ja estää tukkeutumisen. Se ehkäisee myös mahdolliset ongelmat ja toimintahäiriöt.

ExtremeSilence, huomattavan hiljainen toiminta

Erityinen äänieristys, tehokas moottori yhdessä korkealaatuisista materiaaleista valmistetun rungon kanssa ja innovatiivisesti muotoiltu pesujärjestelmä mahdollistaa periaatteessa äänettömän käynnin. Gorenjen hiljaisimmat mallit toimivat 41 dB äänentasolla, mikä vastaa kahden ihmisen välistä keskustelua.

Pesuajan esivalinta

Joissakin Gorenjen astianpesukoneissa on myös pesuajan esivalinta, jonka avulla voit asettaa pesuajan jopa 19 tuntia etukäteen. Toiminto mahdollistaa lisäsäästöt, sillä voit ajoittaa astianpesun aikaan, jolloin sähkö on edullisempaa.

Säästää myös vettä

Myös pieni vedenkulutus erottaa nykyaikaiset astianpesukoneet muista. Koneet käyttävät jopa 41 prosenttia vähemmän vettä, joten näin voit käyttää luonnonvaroja vastuullisesti. Taloudellisen astianpesukoneen käyttö vähentää vedenkulusta nelinkertaisesti perinteisiin astianpesukoneisiin verrattuna. Parhaat mallit kuluttavat jopa vain 10 litraa vettä.
*koskee Eco-ohjelmaa.

Taitettavat kannattimet

Sekä ylä- että alakoria voidaan mukauttaa astioiden kokoon ja Alemman korin telineet voidaan taittaa, jotta isommille astioille saadaan tilaa. Ylempi kori voidaan siirtää ylös, jotta tavallista isommille lautasille saadaan tilaa. Yläkorin lasinpidike on suunniteltu erityisesti aroille jalallisille laseille. Suurempi alakori sisältää myös lokeroisen ruokailuvälinekorin kaikille keittotarvikkeille.

Pitkät keittoastiat

Gorenje-malleissa Premium ja Exclusive, on kätevä läppä yläkorissa pitää pitkät keittoastiat paikallaan. Tällä tavalla voit optimoida täyttömäärän ja olla varma, että astiat pysyvät paikallaan eivätkä luista astianpesukoneen pohjalle käytön aikana.

3 in 1

Kun 3 in 1 -toiminto on käytössä, astianpesukoneesi tunnistaa automaattisesti, millaista pesuainetta käytät. Jos käytät tablettia, astianpesukone säätää pesuohjelmaa ja jättää huuhteluaineen käyttämättä, mikä tekee toiminnosta erittäin kätevän. Jos käytät jauhemaista tai geelimäistä pesuainetta, huuhteluainetta käytetään ihanteellisen pesutuloksen ja täydellisen kiillon saavuttamiseksi.