GV62315

Integroitava astianpesukone
Integroitava astianpesukone GV62315
tulosta
tulosta
jaa
Facebook
Twitter
Energialuokka: A++ 12 kattausta Pesukorien lukumäärä: 2 Ohjelmien lukumäärä: 10 Täydellinen Aqua Stop Tuotteen mitat (LxKxS): 59.8 × 81.5 × 55 cm
Itsepuhdistuva suodatin
Automaattinen suodatinpuhdistusjärjestelmä poistaa ruokatähteet ja estää tukkeutumisen. Se ehkäisee myös mahdolliset ongelmat ja toimintahäiriöt.
AquaStop-ylivuotosuoja
AquaStop-turvaominaisuuden ansiosta, astianpesukoneen voi turvallisesti jättää päälle yöksi tai poissa ollessasi. Vuodon sattuessa AquaStop katkaisee automaattisesti vedentulon, ja samalla pumppu imee vettä pois astianpesukoneen altaasta. AquaStop toimii koneen koko käyttöiän ajan.
Click-Clack -järjestelmä suurille astioille
Kätevä ratkaisu suurempien kattiloiden, pannujen, lautasten ja lasien pesuun. Gorenje-astianpesukoneissa on erinomainen kaksitasoinen korin korkeuden säätöjärjestelmä. Nyt on entistäkin helpompaa nostaa korit tarvittaessa, koska korin molemmilla puolilla on punaiseksi merkitty korkeudensäätömekanismi joka tekee käsittelystä erittäin helppoa. ClickClack-järjestelmä parantaa astianpesukoneen tilan käyttöä.
3 in 1
Kun 3 in 1 -toiminto on käytössä, astianpesukoneesi tunnistaa automaattisesti, millaista pesuainetta käytät. Jos käytät tablettia, astianpesukone säätää pesuohjelmaa ja jättää huuhteluaineen käyttämättä, mikä tekee toiminnosta erittäin kätevän. Jos käytät jauhemaista tai geelimäistä pesuainetta, huuhteluainetta käytetään ihanteellisen pesutuloksen ja täydellisen kiillon saavuttamiseksi.
QuickIntensive – pikaohjelma
Pikaohjelma optimoi astianpesuohjelman kaikki vaiheet siten, että ohjelman kokonaiskesto on huomattavasti lyhyempi. Halutut tulokset saavutetaan jopa täydellä koneella: astiat pestään nopeammin, mutta tulokset ovat silti erinomaisia.
Clear water -anturi
Veden laadun anturi seuraa veden puhtautta, kunnes vedessä ei ole lainkaan epäpuhtauksia. Tuloksena on huomattavasti pienempi vedenkulutus pestäessä kevyesti likaantuneita astioita sekä täydellinen pesutulos joka kerta.
Täydellinen kuivaus
Täydellinen kuivaus saadaan viimeisen huuhtelun tuoman lämmön avulla. Laitteen sisäpuoli jäähtyy nopeammin kuin astiat, jolloin astianpesukoneessa oleva höyry tiivistyy, valuu pohjalle ja haihtuu. Ja tulos: Täydellisesti kuivatut astiat. EU-määräyksien mukaan, useimmat Gorenje-mallit kuuluvat ‘A’ Kuivaussuoritusluokkaan.

Tekniset tiedot

Energialuokka: A++

Sisääntulevan veden maks. lämpötila: 60 °C

Valitun ohjelman näyttö

Pesulämpötilat: 40, 50, 55, 60, 65 °C

10 astianpesuohjelmaa: Normaali; Automaattiohjelma; Pikapesu; Tehopesu; QuickIntensive; Ekopesu; Huuhtelu & kuivaus; Pikapesu; Ohjelma herkille astioille; Ohjelma lasi 40 / 50 / 55 / 60 / 65°C

Referenssi ohjelma: 4

12 kattausta

Auto ohjelma

3 in 1 -toiminto

Valitun ohjelman näyttö

Ohjelman loppumisen merkkivalo

Signaali loppuun syklin

Jäljellä olevan ajan ilmaisin

Viivästetty käynnistys 24 tuntiin asti

Pesukorien lukumäärä: 2

Yläkorin korkeus säädettävissä

Yläkorijärjestelmä: Click Clack system

Taittuvat lautaspidikkeet

Vesisuihkutasojen lukumäärä: 4

Suihkuvarsien lukumäärä: 2

Itsepuhdistuva suodatin

Täydellinen ylivuotosuoja

Huoltodiagnostiikka

Allas ruostumatonta terästä

Vedenkulutus: 11 l

Energiankulutus kWh/ohjelma: 0.93 kWh

Arvioitu vuotuinen vedenkulutus: 3,080 l

Äänitaso: 47 dB

Tuotteen mitat (LxKxS): 59.8 × 81.5 × 55 cm

Pakkausmitat (LxKxS): 63 × 87.2 × 63.5 cm

Asennusmitat (L x K x S): 60 × 82 × 58 cm

Nettopaino: 39 kg

Bruttopaino: 45 kg

Liitäntäteho: 1,760 W

Sulakekoko: 10 A

Tuotenumero: 481550

EAN-koodi: 3838942025433

Liitteet

Pidätämme oikeuden muuttaa kotisivujemme sisältöä välittömästi, ilman ennakkovaroitusta. Kaikki sisältö on suojattu tekijänoikeudella. Tavaramerkit ja muut immateriaalioikeudet omistaa Gorenje Group Nordic A/S, ellei toisin ole mainittu. Sivuston sisältö on tarkoitettu yksinomaan informatiiviseksi.