GU64315XS Astianpesukone

GU64315XS

Astianpesukone
Energialuokka: A++ 14 place settings Pesukorien lukumäärä: 3 Täydellinen Aqua Stop Tuotteen mitat (LxKxS): 59.8 × 84.5 × 60 cm
tulosta
tulosta
jaa
Facebook
Twitter
lataa
lataa

Ominaisuudet

Itsepuhdistuva suodatin

Automaattinen suodatinpuhdistusjärjestelmä poistaa ruokatähteet ja estää tukkeutumisen. Se ehkäisee myös mahdolliset ongelmat ja toimintahäiriöt.

SpaceDeluxe, yllättävän tilava

Kätevä kolmas kori mahdollistaa jopa 14 hengen astiaston pesun! Ruokailuvälineet mahtuvat siihen helposti, ja lisäksi pidemmät ruokailuvälineet ja kahvikupit voidaan asettaa erikseen. Asettelu mahdollistaa paremmat pesutulokset, helppokäyttöisyyden sekä pesutilan ihanteellisen hyödyntämisen.
lisää
lähellä

AquaStop-ylivuotosuoja

AquaStop-turvaominaisuuden ansiosta, astianpesukoneen voi turvallisesti jättää päälle yöksi tai poissa ollessasi. Vuodon sattuessa AquaStop katkaisee automaattisesti vedentulon, ja samalla pumppu imee vettä pois astianpesukoneen altaasta. AquaStop toimii koneen koko käyttöiän ajan.

Hiljainen toiminta

Erikoiseristys Gorenje-astianpesukoneissa varmistaa lähes äänettömän käytön. Gorenjen hiljaisimmat mallit toimivat alhaisella 49 dB äänentasolla (Euroopan standardi; laboratoriossa mitattu todellinen äänentaso = 45 dB). Ihmiskorvalla kuultava pienin ero äänitasojen välillä on 3 dB.

Click-Clack -järjestelmä suurille astioille

Kätevä ratkaisu suurempien kattiloiden, pannujen, lautasten ja lasien pesuun. Gorenje-astianpesukoneissa on erinomainen kaksitasoinen korin korkeuden säätöjärjestelmä. Nyt on entistäkin helpompaa nostaa korit tarvittaessa, koska korin molemmilla puolilla on punaiseksi merkitty korkeudensäätömekanismi joka tekee käsittelystä erittäin helppoa. ClickClack-järjestelmä parantaa astianpesukoneen tilan käyttöä.
lisää
lähellä

3 in 1

Kun 3 in 1 -toiminto on käytössä, astianpesukoneesi tunnistaa automaattisesti, millaista pesuainetta käytät. Jos käytät tablettia, astianpesukone säätää pesuohjelmaa ja jättää huuhteluaineen käyttämättä, mikä tekee toiminnosta erittäin kätevän. Jos käytät jauhemaista tai geelimäistä pesuainetta, huuhteluainetta käytetään ihanteellisen pesutuloksen ja täydellisen kiillon saavuttamiseksi.
lisää
lähellä

Clear water -anturi

Veden laadun anturi seuraa veden puhtautta, kunnes vedessä ei ole lainkaan epäpuhtauksia. Tuloksena on huomattavasti pienempi vedenkulutus pestäessä kevyesti likaantuneita astioita sekä täydellinen pesutulos joka kerta.

Täydellinen kuivaus

Täydellinen kuivaus saadaan viimeisen huuhtelun tuoman lämmön avulla. Laitteen sisäpuoli jäähtyy nopeammin kuin astiat, jolloin astianpesukoneessa oleva höyry tiivistyy, valuu pohjalle ja haihtuu. Ja tulos: Täydellisesti kuivatut astiat. EU-määräyksien mukaan, useimmat Gorenje-mallit kuuluvat ‘A’ Kuivaussuoritusluokkaan.
lisää
lähellä
Lisää ominaisuuksia
lähellä

Tekniset tiedot

Energialuokka: A++

Sisääntulevan veden maks. lämpötila: 60 °C

Valitun ohjelman näyttö

ON/OFF Merkkivalo

Pesulämpötilat: 40, 45, 55, 60 °C

8-ohjelmat: Normaali; Automaattiohjelma; Pikapesu; Tehopesu; Ekopesu; Huuhtelu & kuivaus; Pikapesu; Ohjelma herkille astioille 40 / 45 / 55 / 60°C

Referenssi ohjelma: 5

SpaceDeluxe

Auto ohjelma

Lisäkuivaus

3 in 1 -toiminto

Valitun ohjelman näyttö

Ohjelman loppumisen merkkivalo

Signaali loppuun syklin

Jäljellä olevan ajan ilmaisin

Viivästetty käynnistys 24 tuntiin asti

Sisävalaistus

Pesukorien lukumäärä: 3

Yläkorin korkeus säädettävissä

Yläkorijärjestelmä: Click Clack system

Taittuvat lautaspidikkeet

Vesisuihkutasojen lukumäärä: 5

Suihkuvarsien lukumäärä: 3

Itsepuhdistuva suodatin

Täydellinen ylivuotosuoja

Huoltodiagnostiikka

Allas ruostumatonta terästä

Vedenkulutus: 10 l

Energiankulutus kWh/ohjelma: 0.93 kWh

Arvioitu vuotuinen vedenkulutus: 2,800 l

Äänitaso: 45 dB

Korkeus säädettävissä: 60 mm

Tuotteen mitat (LxKxS): 59.8 × 84.5 × 60 cm

Pakkausmitat (LxKxS): 63 × 87.2 × 63.5 cm

Nettopaino: 49.5 kg

Bruttopaino: 55 kg

Kulutus valmiustilassa: 0.49 W

Liitäntäteho: 1,760 W

Sulakekoko: 10 A

Tuotenumero: 498236

EAN-koodi: 3838942048777

Liitteet

Pidätämme oikeuden muuttaa kotisivujemme sisältöä välittömästi, ilman ennakkovaroitusta. Kaikki sisältö on suojattu tekijänoikeudella. Tavaramerkit ja muut immateriaalioikeudet omistaa Gorenje Group Nordic A/S, ellei toisin ole mainittu. Sivuston sisältö on tarkoitettu yksinomaan informatiiviseksi.

Yhteenkuuluvat tuotteet