GDV674X

Integroitava astianpesukone
Integroitava astianpesukone GDV674X
tulosta
tulosta
jaa
Facebook
Twitter
Energialuokka: A+++ 14 place settings Pesukorien lukumäärä: 3 Täydellinen Aqua Stop Tuotteen mitat (LxKxS): 59.6 × 82 × 55.9 cm
AquaStop-ylivuotosuoja
AquaStop-turvaominaisuuden ansiosta astianpesukoneen voi turvallisesti jättää päälle yöksi tai poissa ollessasi. Vuodon sattuessa AquaStop katkaisee automaattisesti vedentulon, ja samalla pumppu imee vettä pois astianpesukoneen altaasta. AquaStop toimii koneen koko käyttöiän ajan.
3 in 1
Kun 3 in 1 -toiminto on käytössä, astianpesukoneesi tunnistaa automaattisesti, millaista pesuainetta käytät. Jos käytät tablettia, astianpesukone säätää pesuohjelmaa ja jättää huuhteluaineen käyttämättä, mikä tekee toiminnosta erittäin kätevän. Jos käytät jauhemaista tai geelimäistä pesuainetta, huuhteluainetta käytetään ihanteellisen pesutuloksen ja täydellisen kiillon saavuttamiseksi.
Automaattiohjelma
Innovatiivisen UseLogic-tunnistinteknologian ansiosta astianpesukone tunnistaa automaattisesti astioiden likaisuuden, eli käyttäjän ei enää tarvitse itse valita pesuohjelmaa. Tietyissä Gorenje+ -malleissa on ohjelma, joka valitsee automaattisesti kulloinkin pestävään astiatyyppiin parhaiten sopivan lämpötila-alueen. Lasi ja posliini saadaan pestyä tehokkaasti alhaisissa lämpötiloissa, kun taas jykeville kattiloille ja vuoille käytetään korkeampia lämpötila-asetuksia. Lisäksi veden puhtausastetta tarkkaileva tunnistinteknologia optimoi veden, sähkön ja ajan kulutuksen.
Korin mukava muotoilu
Alin koritaso on suunniteltu tekemään astioiden asettaminen koneeseen mahdollisimman mukavaksi ja helpoksi. Jos alatason lautasenpidikkeet taitetaan pois tieltä, erilaisille kattiloille ja vuoille saadaan lisää tilaa. Ruokailuvälinekorissa olevat erityiset urat mahdollistavat sen siirtämisen haluttuun kohtaan, mikä helpottaa astioiden asettelua entisestään.

Tekniset tiedot

Energialuokka: A+++

Sisääntulevan veden maks. lämpötila: 70 °C

Valitun ohjelman näyttö

LED merkkivalo

11 ohjelmaa: Automaattiohjelma; Pikapesu; Ekopesu; Huuhtelu & kuivaus; Ohjelma herkille astioille; Hygiene program; Normaalipesu; Aikaohjelma; Tehopesu

Referenssi ohjelma: 1

Astianpesukoneen ohjelma: Yläkori; Astianpesukoneen ohjelma: Alakori

SpaceDeluxe

Auto ohjelma

Yhden korin pesu

3 in 1 -toiminto

Valitun ohjelman näyttö

Ohjelman loppumisen merkkivalo

Signaali loppuun syklin

Jäljellä olevan ajan ilmaisin

Viivästetty käynnistys 24 tuntiin asti

Pesukorien lukumäärä: 3

Taittuvat lautaspidikkeet

Vesisuihkutasojen lukumäärä: 3

Suihkuvarsien lukumäärä: 3

Itsepuhdistuva suodatin

Täydellinen ylivuotosuoja

Huoltodiagnostiikka

Allas ruostumatonta terästä

Vedenkulutus: 9.4 l

Energiankulutus kWh/ohjelma: 0.83 kWh

Arvioitu vuotuinen vedenkulutus: 2,646 l

Äänitaso: 42 dB

Korkeus säädettävissä: 50 mm

Tuotteen mitat (LxKxS): 59.6 × 82 × 55.9 cm

Pakkausmitat (LxKxS): 64 × 89 × 68 cm

Nettopaino: 49.5 kg

Bruttopaino: 52.8 kg

Kulutus valmiustilassa: 0.49 W

Liitäntäteho: 1,700 W

Sulakekoko: 10 A

Tuotenumero: 489862

EAN-koodi: 3838942041402

Liitteet

Pidätämme oikeuden muuttaa kotisivujemme sisältöä välittömästi, ilman ennakkovaroitusta. Kaikki sisältö on suojattu tekijänoikeudella. Tavaramerkit ja muut immateriaalioikeudet omistaa Gorenje Group Nordic A/S, ellei toisin ole mainittu. Sivuston sisältö on tarkoitettu yksinomaan informatiiviseksi.