GDV664XL

Integroitava astianpesukone
Integroitava astianpesukone GDV664XL
tulosta
tulosta
jaa
Facebook
Twitter
Energialuokka: A++ 15 hengen astiasto Pesukorien lukumäärä: 3 Ohjelmien lukumäärä: 11 Täydellinen Aqua Stop Tuotteen mitat (LxKxS): 59.6 × 86 × 55.9 cm
Itsepuhdistuva suodatin
Automaattinen suodatinpuhdistusjärjestelmä poistaa ruokatähteet ja estää tukkeutumisen. Se ehkäisee myös mahdolliset ongelmat ja toimintahäiriöt.
AquaStop-ylivuotosuoja
AquaStop-turvaominaisuuden ansiosta, astianpesukoneen voi turvallisesti jättää päälle yöksi tai poissa ollessasi. Vuodon sattuessa AquaStop katkaisee automaattisesti vedentulon, ja samalla pumppu imee vettä pois astianpesukoneen altaasta. AquaStop toimii koneen koko käyttöiän ajan.
Hiljainen toiminta
Erikoiseristys Gorenje-astianpesukoneissa varmistaa lähes äänettömän käytön. Gorenjen hiljaisimmat mallit toimivat alhaisella 49 dB äänentasolla (Euroopan standardi; laboratoriossa mitattu todellinen äänentaso = 45 dB). Ihmiskorvalla kuultava pienin ero äänitasojen välillä on 3 dB.
3 in 1
Kun 3 in 1 -toiminto on käytössä, astianpesukoneesi tunnistaa automaattisesti, millaista pesuainetta käytät. Jos käytät tablettia, astianpesukone säätää pesuohjelmaa ja jättää huuhteluaineen käyttämättä, mikä tekee toiminnosta erittäin kätevän. Jos käytät jauhemaista tai geelimäistä pesuainetta, huuhteluainetta käytetään ihanteellisen pesutuloksen ja täydellisen kiillon saavuttamiseksi.
Clear water -anturi
Veden laadun anturi seuraa veden puhtautta, kunnes vedessä ei ole lainkaan epäpuhtauksia. Tuloksena on huomattavasti pienempi vedenkulutus pestäessä kevyesti likaantuneita astioita sekä täydellinen pesutulos joka kerta.
Täydellinen kuivaus
Täydellinen kuivaus saadaan viimeisen huuhtelun tuoman lämmön avulla. Laitteen sisäpuoli jäähtyy nopeammin kuin astiat, jolloin astianpesukoneessa oleva höyry tiivistyy, valuu pohjalle ja haihtuu. Ja tulos: Täydellisesti kuivatut astiat. EU-määräyksien mukaan, useimmat Gorenje-mallit kuuluvat ‘A’ Kuivaussuoritusluokkaan.

Tekniset tiedot

Energialuokka: A++

Sisääntulevan veden maks. lämpötila: 70 °C

Valitun ohjelman näyttö

LED merkkivalo

11 ohjelmaa: Automaattiohjelma; Pikapesu; Ekopesu; Huuhtelu & kuivaus; Ohjelma herkille astioille; Hygiene program; Normaalipesu; Aikaohjelma; Tehopesu

Referenssi ohjelma: 1

Astianpesukoneen ohjelma: Yläkori; Astianpesukoneen ohjelma: Alakori

15 hengen astiasto

Auto ohjelma

Yhden korin pesu

3 in 1 -toiminto

Valitun ohjelman näyttö

Ohjelman loppumisen merkkivalo

Signaali loppuun syklin

Jäljellä olevan ajan ilmaisin

Viivästetty käynnistys 24 tuntiin asti

Pesukorien lukumäärä: 3

Yläkorin korkeus säädettävissä

Taittuvat lautaspidikkeet

Vesisuihkutasojen lukumäärä: 3

Suihkuvarsien lukumäärä: 2

Itsepuhdistuva suodatin

Täydellinen ylivuotosuoja

Huoltodiagnostiikka

Allas ruostumatonta terästä

Vedenkulutus: 9.4 l

Energiankulutus kWh/ohjelma: 0.95 kWh

Arvioitu vuotuinen vedenkulutus: 2,646 l

Äänitaso: 42 dB

Korkeus säädettävissä: 50 mm

Tuotteen mitat (LxKxS): 59.6 × 86 × 55.9 cm

Pakkausmitat (LxKxS): 64 × 93 × 68 cm

Asennusmitat (L x K x S): 60 × 86.3 × 56 cm

Nettopaino: 53.5 kg

Bruttopaino: 57.1 kg

Liitäntäteho: 1,700 W

Sulakekoko: 10 A

Tuotenumero: 489838

EAN-koodi: 3838942041723

Liitteet

Pidätämme oikeuden muuttaa kotisivujemme sisältöä välittömästi, ilman ennakkovaroitusta. Kaikki sisältö on suojattu tekijänoikeudella. Tavaramerkit ja muut immateriaalioikeudet omistaa Gorenje Group Nordic A/S, ellei toisin ole mainittu. Sivuston sisältö on tarkoitettu yksinomaan informatiiviseksi.