Osta kotiin parhaita raaka-aineita

Noudata seuraavia ostosvinkkejä:

Vesimeloni

Näin tiedät, että vesimeloni on kypsä

Ananas

Näin tiedät, että ananas on kypsä

Herkkusieni

Näin tiedät, että herkkusieni on tuore

Perunat

Näin varmistat, että perunat ovat hyviä

Appelsiini

Näin tiedät, että appelsiini on hyvälaatuinen

Liha

Näin varmistat, että taskuravun liha on hyvää ja mehukasta

Näin valitset parhaat raaka-aineet

Näin paljon tarvitset

Vanhan sananparsi sanoo, että mitä useampi kokki sitä huonompi soppa. Huonoilla raaka-aineilla käy vielä huonommin. Tässä muutamia ostosvinkkejä, jotka sinun on hyvä pitää mielessäsi, kun täytät ostoskoriasi.

Paraskaan gourmet-kokki ei voi taikoa houkuttelevaa ananastorttua tummuneesta, ylikypsästä ananaksesta. Eikä loistavinkaan kokki saa vihreitä itäneitä perunoita muuttumaan herkullisiksi kotitekoisiksi ranskanperunoiksi myrkyttömästi. Käytä aina parhaita raaka-aineita. Raaka-aineet ovat aterian ydin – jos raaka-aineet eivät ole riittävän hyviä, ei lopputuloskaan ole sitä.

On tärkeää täyttää ostoskori oikeilla raaka-aineilla, kun tarkoituksena on tehdä vaikutus ystäviin, perheeseen tai puolisoon. Miten se muuten tarkkaan ottaen tehdään, kun ei ole syntynyt kokinhattu päässä? Käytä hyväksi aistejasi: haistele, tunnustele, katso, kuuntele.