Uups

Pukeutumishuone

Muista, kun olet ostoksilla: kallis ei tarkoita aina hyvää

Hinta ei takaa laatua. Suosittelemme, aettä tarkistat pesuohjeen ja vaatteen laadun ennen peilikuvaasi ja maksukorttisi ojentamista myyjälle, vaikka se voi olla vaikeaa, etenkin naissukupuolelle.

Materiaalit

Pitsistä liituraitaan

Maanantai: tehokas liikenainen. Keskiviikko: viaton kesätyttö. Lauantai: trendikäs bailaaja. Tämän päivän vauhdikas elämäntyyli vaatii monipuolisen vaatevaraston, ison likapyykkikorin ja asianmukaista tietoa. Miten eri materiaalista valmistettuja vaatteita on käsiteltävä?

Uups

Elämä ei ole (onneksi) tahratonta

Elämä ei ole tahratonta. Siihen kuuluu siitepölyä, voikukan maitiaisnestettä, ruohoa, lyijykynän jälkiä, mansikkamehua, banaanisosetta, suklaata, huulipunaa ja paljon muuta, millä on tapana tarttua vaatteisiisi – ja tuhota hyvä tuulesi.

Tahranpoisto-opas

Eläköön, tahranpoisto-opas!

"Hyvää syntymäpäivää, hyvää syntymäpäivää, hyvää syntymäpäivää Jesse ..." Syntymäpäiväjuhlien alkaessa tunnelma on yleensä korkealla ja hymy herkässä. Hymy kylläkin tahtoo hyytyä päivän mittaan pikkuväen sotkiessa itsensä kaakaoon, lakritsiin, mansikkajäätelöön, suklaaseen, vaahtokarkkeihin, kuraan ja tussiin.

Pesuohjeet

Nenäliinatemppu ja muita pesuvinkkejä

Paljon on tapahtunut sitten pyykkilaudan. Pesukoneet tulivat 1960-luvulla. Kuivausrummut vähän myöhemmin. Tänä päivänä lähes jokaisessa kodissa on jompikumpi tai molemmat. Valitettavasti koneiden mukana ei tullut taitavaa pyykkäriä.

Ohjelmat

Anna vaatteillesi VIP-käsittely

Asiat tapahtuvat yleensä seuraavassa järjestyksessä. Perhe sotkee. Vaatteet päätyvät likapyykkikoriin. Pyykki lajitellaan. Tummiin. Ja vaaleisiin. Vaatteet pestään 40 °C:ssa tai 60 °C:ssa. Ja sitten sama uudelleen. Olemme tapojemme orjia. Teemme mielellämme asiat kuten ne on ennenkin tehty. Ihan hyvä niin, mutta arkivaatteillekin tekee hyvää saada erikoiskäsittely silloin tällöin.

Kuivaa – mitä sitten?

Asiaa koista ja rypyistä

Mitä järkeä on ostaa korkealaatuisia vaatteita, hoitaa niitä hyvin ja pestä kaikkien taiteen sääntöjen mukaan, jos kuitenkin tarjoat ne koinruoaksi tai pilaat niiden hyvät ominaisuudet silittämällä?

Muistelepa vain sitä otsallesi kasaantuvien ryppyjen määrää, kun pikkuneiti on taas sotkenut itsensä banaanisoseeseen. Tai muistele niitä harminryppyjä, jotka otsallesi nousevat sillä siunaaman hetkellä, kun näet pesuveden värjääntyneen punaiseksi. Kuvittele sitten, miltä elämä tuntuisi, jos sinulla ei olisi mitään syytä hermostua tällaisista asioista. Tilanne on nimittäin se tutkittuasi jonakin kylmänä talvi-iltana UUPSin kannesta kanteen ja päästyäsi siten perille viimeisimmistä pesuvinkeistämme. Voit myös pitää UUPSin aina kätesi ulottuvilla ja käyttää sitä lähdeteoksena, jonka voit avata aina, kun haluat välttää hutilointia, haalistuneita vaatteita, hienhajua, ketsuppitahroja, saasteita, koita, ryppyisiä matkavaatteita ym. hermoja koettelevia hetkiä.

Gorenje toivottaa sinulle mukavia lukuhetkiä UUPSin parissa.