Aloittelijasta ruoka-asiantuntijaan

Istahda jonain harmaana iltapäivänä mukavalle sohvalle, ota seuraksesi MMM ja koe ahaa-elämys. Sillä kirjasessa on taatusti joitakin ohjeita, jotka saavat suupielesi nykimään ja palaamaan keittiöön, josta olit äsken karannut juosten pois saatuasi tuskaneuroosin (tyypillinen diagnoosi, kun on joutunut kuuntelemaan vuosikausia kokkihattuisen armeijan saarnaavan, että hyvää ruokaa on hyvin, hyvin vaikea laittaa). Tai käytä MMM:ää kätevänä käsikirjana aina silloin tällöin, kun satut tarvitsemaan hyvää neuvoa. Se voi olla aika kätevä, kun haluat esimerkiksi tietää, miten voit jatkossa välttää harmaavalkoiset maissintähkät, kastikefobian, kananpoikien joukkoteurastuksen, hukutetun tzatzikin ja muut haasteelliset ruoanlaittotapaukset.

Gorenje toivoo, että näistä vinkeistä on paljon iloa ja hyötyä.