Helppoa ruoanlaittoa Gorenje-keittiötuotteiden avulla

Jokainen Gorenje-uuni  tai liesi on pieni, ihmeitä valmistava tehdas. Siinä tapahtuu tuhat fysikaalista prosessia, joita kaikkia valvotaan ja koordinoidaan saumattomasti lopputulokseen – herkulliseen ruokaan – saakka. Valittavana on useita kiinnostavia kokoonpanoja, jotka kaikki ovat poikkeuksellisen käyttäjäystävällisiä.

Paras leivänpaistaja

Leivo leipää kuin oikea leipuri
Uunimme yhdistävät modernia tekniikkaa ja designia perinteisten kiviuunien ominaisuuksiin. Pyöreät muodot jakavat lämmön tasaisesti ruoan kaikille puolille, ja samalla erityinen MultiFlow 360° -järjestelmä mahdollistaa paistamisen viidellä eri tasolla samanaikaisesti. Klassisten ja modernien ominaisuuksien yhdistelmä tekee uunista välttämättömän kaikille, jotka haluavat täydellisen tuloksen joka kerta ‒ varsinkin niille, jotka haluavat leivistään niin täydellisiä, että siihen tarvittaisiin perinteinen kiviuuni. Siksi sanomme olevamme paras leivänpaistaja.

Bake my day

Leivo työpaikalla
Useimmissa kulttuureissa leivän antaminen tai jakaminen ymmärretään erityiseksi rakkauden osoitukseksi riippumatta siitä, tapahtuuko se työtovereiden, ystävien vai perheenjäsenten kesken. Jotta Pohjoismaiden leipomiskulttuurista tulisi vieläkin vahvempi, kannustamme ihmisiä leipomaan ystävilleen ja työtovereilleen.

Ostaessasi Gorenje-uunin tai 60cm lieden ajalla 1/8 – 25/9 2016, saat kaupan päälle 99 euron arvoisen sauvasekoitinsetin.

Täytä tietosi alle sauvasekoitinsetin lähettämistä varten.

Valitse tiedosto Odota hetki...
Tarjous on voimassa 01.8.–25.9.2016 tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Ongelmia rekisteröinnissä?

Jos rekisteröinti ei onnistu tai jos sinulla on kysyttävää rekisteröinnistä, ota meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostiviesti tai soittamalla palvelunumeroomme.
S-posti: kodinkoneet@gorenjegroup.com
Puhelin:
09-503301

Jaa leipomuksesi Instagrammissa #parasleivanpaistaja

#parasleivanpaistaja

Vähemmän
Gorenje Social Medias
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
Seuraa Paras leivänpaistaja Facebookissa ja inspiroidu resepteistä, leivontavinkeistä ja maukkaista leipäkokemuksista.

#parasleivanpaistaja
SEURAA MEITÄ INSTAGRAMMISSA
SEURAA MEITÄ INSTAGRAMMISSA
SEURAA MEITÄ INSTAGRAMMISSA
Seuraa Paras leivänpaistaja Instagrammissa ja inspiroidu resepteistä, leivontavinkeistä ja maukkaista leipäkokemuksista. 

#parasleivanpaistaja