Käytä höyryä - Höyryuunilla tai ilman
Höyry paistamisen alussa saa aikaan sen, ettei leivän kuori kuivu ja että leipä kohoaa paremmin halkeilematta. Jos sinulla on höyryuuni, käytä höyrytoimintoa ensimmäiset viisi minuuttia. Jos uunissasi ei ole höyrytoimintoa, voit laittaa paistinpannun uunin pohjalle, kun lämmität uunia, ja kaataa pannuun desilitran vettä, kun laitat leivän uuniin. Lisää vettä kolmen minuutin kuluttua.

Leivo leipää kuin oikea leipuri Gorenjen avulla

Jaa leipomuksesi Instagramissa #parasleivanpaistaja

#parasleivanpaistaja

Vähemmän
Gorenje social medias
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA

Seuraa Paras leivänpaistaja Facebookissa ja inspiroidu resepteistä, leivontavinkeistä ja maukkaista leipäkokemuksista.

#parasleivanpaistaja

SEURAA MEITÄ INSTAGRAMMISSA
SEURAA MEITÄ INSTAGRAMMISSA
SEURAA MEITÄ INSTAGRAMMISSA

Seuraa  Paras leivänpaistaja Instagrammissa ja inspiroidu resepteistä, leivontavinkeistä ja maukkaista leipäkokemuksista

#parasleivanpaistaja