Maukkaat ja juustoiset pekonisämpylät

Mitäpä sanoisit vastaleivotuista aamiaissämpylöistä? Tässä resepti suolaisiin muffineihin, jotka on höystetty rapealla pekonilla ja juustolla – takaan, että ne tulevat olemaan aamiaispöytäsi suosikkeja.

Tee näin

Sekoita kulhossa keskenään muna, maito ja öljy. Sekoita toisessa kulhossa jauhot, suola, leivinjauhe ja pippuri. Sekoita lusikalla kuivat ja nestemäiset seokset keskenään, kunnes taikina on tasaista ja notkeaa. Lisää joukkoon pekonikuutiot, raastettu juusto ja hieman hienoksi pilkottua ruohosipulia.

Jaa taikina paperisiin muffinivuokiin ja paista kiertoilmauunissa 200 asteessa n. 18-20 minuuttia.

Kuvaaja & recepti: Ditte Ingemann

Leipien määrä

10 kpl

Tarvitset

1 muna
2 ½ dl maitoa
50 g oliiviöljyä
150 vehnäjauhoja
100 g täysjyväspelttijauhoja
karheaa merisuolaa
2 tl leivinjauhetta
mustapippuria
200 g rapeaksi paistettuja pekonipaloja
50 g kovaa suolaista juustoa, esim. parmesaania
tuoretta ruohosipulia

Jaa leipomuksesi Instagramissa #parasleivanpaistaja

#parasleivanpaistaja

Vähemmän
Gorenje social medias
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA

Seuraa Paras leivänpaistaja Facebookissa ja inspiroidu resepteistä, leivontavinkeistä ja maukkaista leipäkokemuksista.

#parasleivanpaistaja

SEURAA MEITÄ INSTAGRAMMISSA
SEURAA MEITÄ INSTAGRAMMISSA
SEURAA MEITÄ INSTAGRAMMISSA

Seuraa  Paras leivänpaistaja Instagrammissa ja inspiroidu resepteistä, leivontavinkeistä ja maukkaista leipäkokemuksista

#parasleivanpaistaja