Rekisteröi ostoksesiPaistokivi ja -lasta kaupan päälle
1

Jokainen Gorenje-uuni tai liesi on pieni, ihmeitä valmistava tehdas. Siinä tapahtuu tuhat fysikaalista prosessia, joita kaikkia valvotaan ja koordinoidaan saumattomasti lopputulokseen – herkulliseen ruokaan – saakka. Valittavana on useita kiinnostavia kokoonpanoja, jotka kaikki ovat poikkeuksellisen käyttäjäystävällisiä.

Ostaessasi Gorenje uunin tai lieden ajalla Gigantista 1.3 – 30.6.2017, saat kaupan päälle 69 euron arvoisen paistokiven ja -lastan.

All-around paistokiven käyttö antaa paistokselle viimeisen silauksen, kun haluat paistaa täydellisen rapeaa ja mureaa ruokaa. Vakiovarusteisiin kuuluvalla lastalla liu'utat ruoan kuumalle kivelle ja pois kiveltä helposti ja turvallisesti. Kivellä voi paistaa monenlaisia ruokalajeja, makeita tai suolaisia. Nauti yksinkertaisesta helppoudesta ja paista kivellä rapeita bruschettoja, pizzaa omaan makuun, tuoretta leipää, tai herkullinen piirakka. Voit käyttää sitä myös grillaukseen. Massiivinen 20 mm paksuinen kivi imee ja jakaa lämmön tasaisesti koko uuniin, tuloksena täydellinen rapeus ja mureus joka kerta. Päästä mielikuvituksesi valloilleen, ja anna makunystyröidesi nauttia herkkupaloista.

Tarjouksen ehdot:

  • Tarjouksen piiriin kuuluvat Gorenje uunit ja liedet.
  • Hankinta on tehtävä tarjouksen voimassaoloaikana 1.3.2017 - 30.6.2017.
  • Voimassa vain Gigantista ostettuihin tuotteisiin.
  • Rekisteröinnin voi tehdä vain kerran per. ostettu tuote.
  • Rekisteröinnin tulee tehdä viimeistään 7 päivän kuluttua ostosta.
  • Tuote on ostettu ja maksettu Suomessa.
  • Voimassa vain yksityishenkilöille yksityiskäyttöön. Ei koske yritysasiakkaita.
  • Tarjous on voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää.
Varmistaaksemme parhaan mahdollisen palvelun, tarvitsemme muutamia henkilökohtaisia tietoja. Täytä alla oleva lomake niin lähetämme tuotelahjan sinulle.

Ongelmia rekisteröinnissä?

Jos rekisteröinti ei onnistu tai jos sinulla on kysyttävää rekisteröinnistä, ota meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostiviesti tai soittamalla palvelunumeroomme.

S-posti: kodinkoneet@gorenjegroup.com
Puhelin: 09-503301, valitse 1

Paras leivänpaistaja

Leivo leipää kuin oikea leipuri
Uunimme yhdistävät modernia tekniikkaa ja designia perinteisten kiviuunien ominaisuuksiin. Pyöreät muodot jakavat lämmön tasaisesti ruoan kaikille puolille, ja samalla erityinen MultiFlow 360° -järjestelmä mahdollistaa paistamisen viidellä eri tasolla samanaikaisesti. Klassisten ja modernien ominaisuuksien yhdistelmä tekee uunista välttämättömän kaikille, jotka haluavat täydellisen tuloksen joka kerta ‒ varsinkin niille, jotka haluavat leivistään niin täydellisiä, että siihen tarvittaisiin perinteinen kiviuuni. Siksi sanomme olevamme paras leivänpaistaja.
lisää
lähellä

Bake my day

Leivo työpaikalla
Useimmissa kulttuureissa leivän antaminen tai jakaminen ymmärretään erityiseksi rakkauden osoitukseksi riippumatta siitä, tapahtuuko se työtovereiden, ystävien vai perheenjäsenten kesken. Jotta Pohjoismaiden leipomiskulttuurista tulisi vieläkin vahvempi, kannustamme ihmisiä leipomaan ystävilleen ja työtovereilleen.
lisää
lähellä

HomeMade-muoto

Kaikki puu-uunien paisto-ominaisuudet
Gorenje-uunien perinteinen pyöreä muoto on edelleen yksi hyödyllisimmistä ominaisuuksista. Entisaikojen puu-uunien tavoin kuuma ilma pääsee kiertämään siinä vapaasti. Kun kuuma ilma kiertää vapaasti, se myös jakautuu tasaisesti ja ympäröi ruoan joka puolelta. Kun ruoka kuumennetaan tasaisesti ja tehokkaasti kaikilta puolilta, lopputulos on aina täydellinen: rapea ulkopuolelta ja mehevä sisäpuolelta. Erityiseen MultiFlow 360˚ -ilmankiertojärjestelmään yhdistettynä se tarjoaa aivan ainutlaatuisen ominaisuuden – mahdollisuuden paistaa kaikilla 5 tasolla.
lisää
lähellä
Gorenje social medias
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA

Seuraa Paras leivänpaistaja Facebookissa ja inspiroidu resepteistä, leivontavinkeistä ja maukkaista leipäkokemuksista.

#parasleivanpaistaja

SEURAA MEITÄ INSTAGRAMMISSA
SEURAA MEITÄ INSTAGRAMMISSA

Seuraa  Paras leivänpaistaja Instagrammissa ja inspiroidu resepteistä, leivontavinkeistä ja maukkaista leipäkokemuksista

#parasleivanpaistaja