10 vuoden moottoritakuu

Huomattava teho, erinomainen hyötysuhde
Gorenjen pesukone on luotettava kumppani päivittäisessä pyykkihuollossa. Se ymmärtää ajanpuutteemme sekä mieltymyksemme käteviin pikku yksityiskohtiin. Tästä syystä se tarjoaa ohjelmia, jotka sopivat täydellisesti erilaisiin elämäntyyleihin tarjoten jokaiselle käyttäjälle hänen haluamansa toiminnot. Se osaa pestä nopeasti. Se osaa pestä nopeasti ja ympäristöystävällisesti. Se osaa olla hiljainen, mutta myös äärettömän perusteellinen. Valitsitpa minkä pesuohjelman tahansa pyykkisi pestään aina hellävaraisesti hoitaen. Kankaat pysyvät raikkaina ja joustavina, ja värit säilyttävät kirkkautensa.

Ostaessasi Gorenje pesukoneen voit olla varma, siitä, että olet hankkinut laadukkaan, luotettavan ja kestävän laitteen. Tarjoamme nyt yhteensä 10 vuoden moottoritakuun Inverter-PowerDrive moottorille kaikissa Gorenje pesukoneissa, jotka on ostettu 1. syyskuuta 2016 jälkeen. Tarjoamamme 10 vuoden moottoritakuu takaa sinulle täydellisen mielenrauhan osoittaen samalla, kuinka paljon luotamme teknologiaamme ja tuotteidemme erinomaiseen laatuun.

Inverter PowerDrive

Huomattava teho, erinomainen hyötysuhde
Tehokas moottori on harjaton, jolloin siinä ei synny mekaanista jännitystä, hankausta tai kulumista. Pesutulokset ovat paremmat, virransäästö huomattava ja pesuprosessi selkeästi hiljaisempi. Myös pesukoneen käyttöikä kasvaa.

Täytä alla oleva lomake ja lähetämme todistuksen 10 vuoden moottoritakuusta.

Lisää

Problemer med registreringen?

Oplever du problemer med registreringen eller har du andre spørgsmål vedrørende registreringen, er du velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.
E-mail: salg.dk@gorenjegroup.com
Telefon: 70 12 20 40