Keskiviikko, 17. Lokakuu 2012

Uuni varmistaa kotileivonnaisten onnistumisen

Uuni varmistaa kotileivonnaisten onnistumisen

Juuri nyt on muodikasta tarjoilla lähimmäisilleen kotona leivottua leipää. Kokeilemme kaikkea ohjeista ja alustustekniikoista eri jauhoihin ja viljoihin ja näemme paljon vaivaa onnistuaksemme esivalmisteluissa. Tärkeä osa onnistunutta lopputulosta on kuitenkin uuni. Vuosikausien kokemus on auttanut Gorenjea luomaan ainutlaatuisen Gorenje HomeMADE -uunin. Sen useat tekniset innovaatiot yhdistettyinä perinteisten puulämmitteisten leivinuunien tuntemukseen varmistavat parhaat edellytykset herkullisten ruokien ja leivonnaisten valmistamiseen kotona. Anna kotona valmistetun aterian makujen ja tuoksujen herättää muistot siitä, kuinka äitisi laittoi ruokaa, ja luo oma hetkesi kotiruoan parissa keittiössäsi.

Todella monet ihmiset ovat hulluina leipomiseen – eikä ole kyse vain perinteisistä suklaakakuista tai pullista. Käymme leivontakursseilla, ostamme uusia jauholajeja, säilytämme leipäjuurta ja kokeilemme haastavia kakkuluomuksia. Kotona leipominen on trendikästä – ei ainoastaan siksi, että tietoisuus kotiruoasta ja sen hyvistä raaka-aineista on kasvussa, vaan myös siksi, että me kaikki haluamme nähdä vaivaa ja iloita siitä, mitä saamme aikaan. Meistä on mukava yllättää sekä jakaa hyvää mieltä ja elämyksiä kotiruoan parissa.

Samalla kun teemme parhaamme valitaksemme hyvät jauhot, löytääksemme kiinnostavan ruokaohjeen ja vaivataksemme taikinaa oikealla tavalla, on myös tärkeää, että varusteet ovat kunnolliset. Ne auttavat meitä pääsemään onnistuneeseen lopputulokseen.

Gorenjen HomeMADE-uuni keskittyy antamaan kotileivonnaisille ja -ruoalle ihanteellisen sisällön, jotta ennakkovalmistelut eivät mene hukkaan.

Uuni, jossa on samanlainen holvi kuin vanhan ajan uuneissa

Gorenjen HomeMADE-uuneissa on holvattu uunitila, jossa on samat ominaisuudet kuin perinteisissä puulämmitteisissä leivinuuneissa. Muotoilu merkitsee lämpöelementtien tarkkaa sijoitusta täydellistä leipomista varten, kun taas takapaneelin ja holvatun uunitilan pehmeät, pyöreät reunat mahdollistavat tehokkaamman kierron ja lämpimän ilman tasaisemman jakautumisen uunin sisällä. Voit olla varma, että lämpö jakautuu tasaisesti koko uunissa. Uunitilan erityinen muotoilu varmistaa samalla erittäin suuren leivintilan, joten siinä on tilaa monelle leivälle yhdellä pellillä. Myös kolmessa tasossa paistaminen on mahdollista uunin puhaltimien ansiosta, jotka huolehtivat lämmön tehokkaasta jakautumisesta. 

Uuni muistaa lempiruokasi

Gorenjen HomeCHEF-uuni on mullistava uutuus. Sen ohjaustoiminnot helpottavat täydellisen lopputuloksen saavuttamista. Yksi painallus ohjauspaneelin näytössä ohjaa ruoanlaittoa ja tallentaa tiedot lempiruoista.  AUTObake-toiminnossa saat käyttöösi 65 esivalittua ruokalajia, joista on värikuvat, kun taas SIMPLEbake-toiminto on oikotie niihin ruokiin, joita laitat useimmiten. MYbake-toiminnolla voit itse tallentaa reseptejä ja STEPbake-toiminnolla voit valmistaa ruokaa useassa vaiheessa. Uunissa myös sisäänrakennettu paistomittari ja sulatustoiminto sekä ohjelma ruoan pitämiseen lämpimänä. Innovatiivinen HomeCHEF-uuni, jota ohjaa interaktiivinen tietokone, on ollut mukana Red Dot Design Awards -kilpailussa, ja sille on myönnetty Red Dot Design Award honourable mention, 2011  kunniamaininta. HomeCHEF-uuni on myös yksi Gorenjen HomeMADE-uuneista, jotka on juuri valittu testivoittajiksi TM Rakennusmaailma -lehdessä.

Sekä uunin että varusteiden voittamaton puhdistus

Jotta uunin käyttö olisi entistäkin helpompaa, joissakin Gorenjen uuneista on pyrolyysitoiminto, joka puhdistaa uunin automaattisesti. Pyrolyysipuhdistuksen aikana uuni lämmitetään noin 500 °C:seen. Korkea lämpötila sekä lämpövastusten ja lämminilmapuhaltimien innovatiivinen yhdistelmä auttaa pääsemään ihanteelliseen puhdistustulokseen perimmäisessäkin nurkassa. Uunissa on kolme puhdistustasoa riippuen siitä, kuinka likainen uunitila on.