Gorenjen mikroaaltouuni avaruudessa - Gorenje
Maanantai, 8. Helmikuu 2016, Suomi

Gorenjen mikroaaltouuni avaruudessa

Gorenjen mikroaaltouuni avaruudessa
Gorenjen Ora-Ïto -muotoilulinjan mikroaaltouuni esittää jännityselokuvassa avaruusmatkailulle elintärkeän laitteen roolia. Nouseva mikroaaltouunitähtemme esiintyi "Yksin Marsissa" -elokuvassa (The Martian) yhdessä Matt Damonin kanssa.

Tieteiselokuvien ystävät ovat varmasti nähneet "Yksin Marsissa" -elokuvan, jossa Hollywoodin supertähti Matt Damon yrittää löytää tiensä takaisin Maahan hänen miehistönsä jätettyään hänet vahingossa punaiselle planeetalle. Yhdessä kohtauksessa avaruusasemalla näemme Ora-Ïto -muotoilulinjan mikroaaltouunin, jonka elokuvan tekijät ovat tunnistaneet avaruusmatkailun keskeiseksi välineeksi. Mikroaaltouunimme ajaton muotoilu sulautuu saumattomasti avaruusaseman vuoden 2035 tyyliseen sisustukseen.

Ridley Scottin ohjaama "Yksin Marsissa" on tämän vuoden Golden Globe -voittaja ja se on saanut myös seitsemän Oscar-ehdokkuutta.

Tämän odottamattoman planeettojen välisen mainonnan rohkaisemana Gorenje saattaa tulevaisuudessa päätyä lisäämään kodinkoneidensa valikoimaan joitakin uudenlaisen muotoilun edustajia. Erinomaisista suosituksista johtuen avaruusaiheinen malli voisi tulla kysymykseen.

Ja jos et jaksa odottaa niin kauan: tutustu yllä mainittuun, tunnetun ranskalaisen muotoilijan Ora-Ïton suunnittelemaan mikroaaltouuniin verkkosivullamme.