Kultainen kotka on meidän! - Gorenje
Tiistai, 12. Tammikuu 2016, Suomi

Kultainen kotka on meidän!

Kultainen kotka on meidän!
Peter Prevc, tämän hetken ylivoimaisesti paras mäkihyppääjä, kruunasi upean kautensa voittamalla Keski-Euroopan mäkiviikon. Me Gorenjella onnittelemme häntä sydämellisesti loistavasta saavutuksesta ja olemme ylpeitä siitä, että olemme saaneet osallistua tähän menestykseen Slovenian hiihtojoukkueen pääsponsorina.

Eilen Bishofshofenissa Prevcin upeiden saavutusten sarjan huipentui viimeisen osakilpailun voittoon 64. Keski-Euroopan mäkiviikolla. Kolme ensimmäistä sijaa ja yksi kolmas sija takasivat Prevcille mäkiviikon voiton ja hän nosti kultaisen kotkan  tämän arvostetun kilpailun smybolin – ylpeänä päänsä yläpuolelle. Kansainvälisen hiihtoliiton mäkihypyn maailmancupissa Prevc on tällä hetkellä selkeästi johdossa voitettuaan kuusi ensimmäistä sijaa tähän mennessä.

Jo 25 vuoden ajan Gorenje Group on ollut Slovenian hiihtojoukkueen pääsponsori ja olemme ylpeitä voidessamme tukea Peteriä ja hänen tiimiään matkalla menestykseen. Olemme ylpeitä siitä, että jokaisessa mäkihyppykilpailussa, johon Peter ja hänen tiiminsä osallistuvat, nimemme liitelee korkealle ja pitkälle.
Onnittelemme Peter Prevciä upeasta saavutuksesta ja odotamme innolla tulevia voittoja!