Gorenje Simplicity Collection - Suunnittele ja järjestä asuintilasi omalla tavallasi - Gorenje
Perjantai, 10. Lokakuu 2014

Gorenje Simplicity Collection - Suunnittele ja järjestä asuintilasi omalla tavallasi

Gorenje Simplicity Collection - Suunnittele ja järjestä asuintilasi omalla tavallasi

Gorenje Simplicity - mallisto tarjoaa lukuisia loistavia ominaisuuksia, kuten äärettömän helpon hallinnan, mukautuvan teknologian, modernin muotoilun ja erinomaisen arvon. Kokoelman harmonisesti suunnitellut laitteet ovat tunnettuja puhtaista linjoistaan ja minimalistisesta muotoilustaan, jotka on pakattu siististi hyväksi koettuun "simplicity"-tyyliin. Elegantit mustat tai valkoiset lasipinnat muodostavat harmonisen kokonaisuuden kahvojen puhtaiden linjojen kanssa. Yhdessä ne kertovat ajatonta tarinaansa lasin ja metallin välisestä toiminnallisesta symbioosista. Nyt sinun ei tarvitse mukauttaa elämääsi kodinkoneidesi mukaan – ne mukautuvat elämääsi!

Kaunista. Yksinkertaista. Edullista.

Keittiön ja kylpyhuoneen kodinkoneiden uusimman malliston tuotteet ovat saatavana mustina ja valkoisina. Mallistoon kuuluu tekniikan huippua edustava uuni, johtavia induktio- ja kaasuliesiä, ainutlaatuisella ionisaatioteknologialla varustettu jääkaappipakastin, high-tech-mikroaaltouuni, tehokas pesukone ja älykkäällä anturiteknologialla varustettu kuivausrumpu. Gorenje Simplicity -mallisto tarjoaa teknisesti kehittyneitä design-laitteita epätavallisen edulliseen hintaan – koska maksat vain siitä, mitä todella tarvitset.

Mallisto puhuttelee kaikkia, jotka haluavat sisustaa asuintilansa omalla tavallaan; jotka pitävät itsensä ilmaisemista ja omaa tyyliään suuressa arvossa; jotka haluavat kodinkoneita, jotka sulautuvat helposti ja saumattomasti huoneen sisustukseen ja joiden elämäntyyli viestii aitoa ja selkeää sanomaa: It's so me! Aivan kuten Gorenje Simplicity -malliston sanoma on: "älä mukauta elämääsi kodinkoneidesi mukaan, anna kodinkoneiden mukautua elämääsi."

Kehittynyt mukautuva teknologia.

Gorenje Simplicity -malliston laitteet vakuuttavat ensisilmäyksellä hienostuneen muotoilunsa ja väärentämättömien materiaaliensa ansiosta. Käyttäjät innostuvat erityisesti kodinkoneiden helposta ja loogisesta, yhteen ainoaan nuppiin perustuvasta käytöstä, jota tukee kehittynyt mukautuva teknologia. Kehittyneimmät Simplicity-laitteet muistavat henkilökohtaiset asetuksesi ja ohjelmiin tekemäsi säädöt ja ottavat ne käyttöön seuraavan kerran, kun käytät laitetta. Vain kevyt nupin painallus tai kiertoliike saa näppärät apulaisesi palauttamaan ruoanlaittoa, leipomista, pyykinpesua ja kuivausta koskevat lempiasetuksesi. Simplicity tekee lopun lukuisista jokapäiväistä elämääsi koskevista päätöksistä, niin että sinulle jää enemmän aikaa asioille, joista nautit.

Valkoinen. Musta. Elegantti.

Elegantti musta tai valkoinen lasipinta muodostaa harmonisen kokonaisuuden kahvojen puhtaiden linjojen kanssa. Yhdessä ne kertovat ajatonta tarinaansa lasin ja metallin välisestä symbioosista. Valkoinen mallisto tuo tuulahduksen modernia raikkautta huoneeseen. Se on täydellinen valinta kaikille, jotka kaipaavat ylellistä ja omaleimaista tyyliä, mutta suosivat kuitenkin valkoista. Kiiltävän mustan malliston hillityn tummat heijastukset sen sijaan loihtivat huoneeseen elegantin ilmeen.

Etuja, joilla on merkitystä:

Loogiset valinnat: Käytetyimmät ja hyödyllisimmät asetukset ovat välittömästi käytettävissä - yhdellä ainoalla nupilla.
AdapTech: Kehittyneet laitteet muistavat henkilökohtaiset valintamme ja ehdottavat niitä seuraavan kerran laitetta käyttäessämme.
Loistava muotoilu: Puhtaat linjat, väärentämättömät materiaalit ja ergonomisuus takaavat kodinkoneiden sulautumisen joka kotiin.
Erinomainen arvo: Koska tuotteet ovat edullisia, ne tarjoavat välittömiä säästöjä. Lisäksi niiden kehittynyt teknologia takaa, että maksat vain siitä, mitä todella tarvitset.