Plus X Award uudelle Gorenje+ -yhdistelmähöyryuunille - Gorenje
Perjantai, 6. Kesäkuu 2014

Plus X Award uudelle Gorenje+ -yhdistelmähöyryuunille

Plus X Award uudelle Gorenje+ -yhdistelmähöyryuunille

Gorenjen tiimi voittaa Plus X Award -palkinnon 11. peräkkäisenä vuotena

Gorenje+ -sarjan viimeisimmälle yhdistelmähöyryuunille myönnettiin Plus X Award -palkinto laadusta, muotoilusta, käyttäjäystävällisyydestä sekä toimivuudesta. Asiantunteva tuomaristo koostui 25 eri teollisuuden alan edustajasta. Gorenje on kuulunut palkinnon voittajiin jo 11 vuotena peräkkäin - eli niin kauan, kuin tämä arvostettu kilpailu on järjestetty. Palkinnon voittanut höyryuuni GS 778 B on yksi Gorenje Groupin kalusteisiin asennettavien uunien uuden sukupolven ja Gorenje+ -sarjan laitteista.

Gorenje+ -yhdistelmähöyryuunissa (AirSteam) kaikki perinteisen 60 cm:n uunin edut, erityisen tilava BigSpace-sisäosa mukaan lukien, yhdistyvät höyryuunin etuihin. Perinteisten kuumennustapojen ja MultiFlow 360° -ilmakiertojärjestelmän lisäksi uuni vakuuttaa höyrykypsennyksen ja kuuman ilman yhdistelmällään MultiSteam 360° -järjestelmän jakaessa lämmön tasaisesti uuniin. Yhdistelmä mahdollistaa herkullisen ja terveellisen ruoan valmistamisen harvinaisen lyhyessä ajassa siten, että ruoan maku, vitamiinit ja ravintoaineet säilytetään. Saatavana pian.