Maailmanluokan mäkihyppyjoukkueen kumppani - Gorenje
Torstai, 20. Helmikuu 2014

Maailmanluokan mäkihyppyjoukkueen kumppani

Tiesitkö että voit valmistaa mäkihyppääjän?

Gorenje on hyvin innostunut voidessaan jakaa tämän jännittävän videon jossa juhlitaan Gorenjen pitkäaikaista yhteistyökumppanuutta  Slovenian mäkihyppyjoukkueen ”Air Force Slovenia II” kanssa. Tämä video on kuvattu Gorenjen jää- pakastekaappi ja astianpesukonetehtaalla Velenjessä käytettäväksi ennen mäkihypyn Word Cup kilpailua joka pidetään Planicassa 20-23. päivä maaliskuuta 2014. 

Videossa esitetään miten kilpailukykyinen mäkihyppääjä voidaan koota ja varustaa käyttämällä Gorenjen tehokkaita tuotantoprosesseja joita tavallisemmin käytetään tuottamaan palkittuja kodinkoneita!

Videon tähtinä ovat joukkueen valmentajana tehtaan johtaja Goran Janus, mäkihyppääjät Robert Kranjec, Peter Prevc, Jurij Tepeš, Jaka Hvala ja Eva Logar omana itsenään sekä Gorenjen työntekijöitä tuotantoprosessien ekspertteinä.

Katso myös otokset behind the scenes.