Inspiroidu-Koe Gorenjen visionääriset innovaatiot, edistyksellinen tekniikka ja nykyaikainen muotoilu IFA messuilla Berliinissä. - Gorenje
Torstai, 5. Syyskuu 2013

Inspiroidu-Koe Gorenjen visionääriset innovaatiot, edistyksellinen tekniikka ja nykyaikainen muotoilu IFA messuilla Berliinissä.

Meillä on ilo kutsua sinut seuraamme 6 -11 p. Syyskuuta 2013 IFA messuille Berliiniin ( halli 1.1,201 ), maailman johtavaan kuluttaja elektroniikan ja kodinkoneiden näyttelyyn. Upottaudu Gorenjen kertomukseen. Nauti jännittävästä matkasta muotoilun innovaatioihin, edistykselliseen tekniikkaan, vahvoihin arvoihin ja luovuuteen.

Tänä vuonna huomion keskipisteenä ovat: Gorenjen ION sukupolven jää- pakastinkaapit ainutlaatuisella ja edistyksellisellä AdaptTech tekniikalla sekä IonAir järjestelmällä joka pitää ruokatarvikkeet tuoreena pidempään, sekä palkittuun IQcook induktiotasoon yhdistettynä uuteen Iqhood prototyyppiin. IFA messuilla Gorenje esittelee uuden romanttisen Gorenje Classico Collection ( tulossa nyt Pohjoismaihin ) joka on Gorenjen suosituimman malliston, Gorenje Ora-Ïto kokoelman, uusi osa. Ikonin omainen Gorenje Retro kylmälaitemallisto laajenee uudella jännittävällä värillä – keltainen.

Gorenje @ IFA