Gorenjen uusissa jääkaapeissa ruoka säilyy tuoreena pitkään - Gorenje
Keskiviikko, 21. Elokuu 2013

Gorenjen uusissa jääkaapeissa ruoka säilyy tuoreena pitkään

Gorenjen uusissa jääkaapeissa ruoka säilyy tuoreena pitkään

Mikro-ilmasto jääkaapissa pidentää ruoan elinikää ja vähentää ruokajätettä

Gorenje on yhdistänyt ympäristöystävällisen teknologian ja innovatiivisen designin uuden sukupolven jääkaappeihin ja pakastimiinsukupolven jääkaappeihin ja pakastimiin. Gorenjen uudessa jääkaappimallistossa ainutlaatuinen mikro-ilmasto jääkaapin sisällä pidentää ruuan elinikää. Ruoka säilyy tuoreempana, maukkaampana ja ravinnerikkaampana, mikä vähentää myös pois heitettävän ruuan määrää.

Keskimäärin 63 kilogrammaa ruokaa vuodessa päätyy jäteastiaan henkeä kohden, mikä rasittaa sekä ympäristöä että lompakkoa. Uuden teknologiansa ansiosta Gorenjen uusissa jääkaapeissa ja pakastimissa on ainutlaatuisen mikro-ilmasto, jolla saavutetaan optimaaliset olosuhteet ruoan säilyttämiselle. Malliston kaikista jääkaapeissa ja pakastimissa hyödynnetään IonAir-teknologiaa, joka eliminoi jopa 95% ruuan pilaantumista nopeuttavista mikro-organismeista. IonAir myös vähentää voimakastuoksuisten ruokien, kuten kalan, juuston tai tulisen ruuan hajuja jääkaapista.

Parempi säilyvyys oikeassa lämpötilassa

Gorenjen jääkaappeihin ja pakastimiin on saatavana useita toiminnallisuuksia, joiden ansiosta ruoka säilyy ravinnepitoisempana ja maukkaampana pidempään: Multiflow 360º on ilmastointijärjestelmä, joka säilyttää tasaisen lämpötilan jokaisella hyllyllä. CrispZone Drawer on erikoislaatikko, joka pitää hedelmät ja vihannekset oikeassa lämpötilassa. ZeroZone-laatikko puolestaan luo optimaaliset olosuhteet tuoreen kalan ja lihan säilyttämiseen, jolloin ruoka säilyy tuoreempana verrattuna tavallisiin jääkaappeihin. Gorenjen jääkaappien uusien älykkäiden AdaptTech-sensoreiden ansiosta jääkaappi säätää kaapin lämpötilan oven avaamisten ja sulkemisten mukaan sopiviksi ruoan säilyvyyden kannalta säästäen samalla energiaa.

Toiminnallisuuden lisäksi Gorenjen jääkappien ja pakastimien suunnittelussa on keskitytty tyylikkääseen muotoiluun. Kaappien hyllyjen järjestystä on helppo muuttaa, ja hyllyihin mahtuu jopa 22 kilogrammaa ruokaa. Kaikki jääkaapit ja pakastimet ovat saatavilla A+ - A+++ energialuokilla.