Gorenjen 5 vuoden takuu

Kampanja ei ole enää voimassa. Rekisteröinti on vielä mahdollista kampanja-aikana ostettuihin tuotteisiin.
Jokainen Gorenje-uuni tai liesi on pieni, ihmeitä valmistava tehdas. Siinä tapahtuu tuhat fysikaalista prosessia, joita kaikkia valvotaan ja koordinoidaan saumattomasti lopputulokseen – herkulliseen ruokaan – saakka. Valittavana on useita kiinnostavia kokoonpanoja, jotka kaikki ovat poikkeuksellisen käyttäjäystävällisiä.

Ostaessasi Gorenjen erillisuunin, tai lieden ajalla 15.9.2016 – 31.12.2016 Gigantista saat 5 vuoden takuun.

Ostaessasi Gorenje uunin tai lieden voit olla varma, siitä, että olet hankkinut laadukkaan, luotettavan ja kestävän laitteen. Tarjoamme nyt yhteensä viiden vuoden takuun kaikille Gorenje uuneille ja liesille. Normaali takuu kodinkoneilla on kaksi vuotta. Tarjoamamme 5 vuoden takuu takaa sinulle täydellisen mielenrauhan osoittaen samalla, kuinka paljon luotamme teknologiaamme ja tuotteidemme erinomaiseen laatuun. Usko sinäkin pitkään kestävään suorituskykyyn ja tarjoamaamme tukeen.
Paras leivänpaistaja
Paras leivänpaistaja
Lisää
Bake my day
Bake my day
Lisää
HomeMade-muoto
HomeMade-muoto
Lisää
Paras leivänpaistaja
Paras leivänpaistaja
Uunimme yhdistävät modernia tekniikkaa ja designia perinteisten kiviuunien ominaisuuksiin. Pyöreät muodot jakavat lämmön tasaisesti ruoan kaikille puolille, ja samalla erityinen MultiFlow 360° -järjestelmä mahdollistaa paistamisen viidellä eri tasolla samanaikaisesti. Klassisten ja modernien ominaisuuksien yhdistelmä tekee uunista välttämättömän kaikille, jotka haluavat täydellisen tuloksen joka kerta ‒ varsinkin niille, jotka haluavat leivistään niin täydellisiä, että siihen tarvittaisiin perinteinen kiviuuni. Siksi sanomme olevamme paras leivänpaistaja.
Bake my day
Bake my day
Useimmissa kulttuureissa leivän antaminen tai jakaminen ymmärretään erityiseksi rakkauden osoitukseksi riippumatta siitä, tapahtuuko se työtovereiden, ystävien vai perheenjäsenten kesken. Jotta Pohjoismaiden leipomiskulttuurista tulisi vieläkin vahvempi, kannustamme ihmisiä leipomaan ystävilleen ja työtovereilleen.
HomeMade-muoto
HomeMade-muoto
Gorenje-uunien perinteinen pyöreä muoto on edelleen yksi hyödyllisimmistä ominaisuuksista. Entisaikojen puu-uunien tavoin kuuma ilma pääsee kiertämään siinä vapaasti. Kun kuuma ilma kiertää vapaasti, se myös jakautuu tasaisesti ja ympäröi ruoan joka puolelta. Kun ruoka kuumennetaan tasaisesti ja tehokkaasti kaikilta puolilta, lopputulos on aina täydellinen: rapea ulkopuolelta ja mehevä sisäpuolelta. Erityiseen MultiFlow 360˚ -ilmankiertojärjestelmään yhdistettynä se tarjoaa aivan ainutlaatuisen ominaisuuden – mahdollisuuden paistaa kaikilla 5 tasolla.
Paras leivänpaistaja
Bake my day
HomeMade-muoto

Täytä lomake alla ja lähetämme 5 vuoden takuutodistuksesi.

Yleiset Gorenjen viiden vuoden takuuta koskevat ehdot

Enemmän

Ongelmia rekisteröinnissä?

Jos rekisteröinti ei onnistu tai jos sinulla on kysyttävää rekisteröinnistä, ota meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostiviesti tai soittamalla palvelunumeroomme.
S-posti: kodinkoneet@gorenjegroup.com
Puhelin: 09-503301

Jaa leipomuksesi Instagrammissa #parasleivanpaistaja

#parasleivanpaistaja

Vähemmän
Gorenje Social Medias
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
Seuraa Paras leivänpaistaja Facebookissa ja inspiroidu resepteistä, leivontavinkeistä ja maukkaista leipäkokemuksista.

#parasleivanpaistaja
SEURAA MEITÄ INSTAGRAMMISSA
SEURAA MEITÄ INSTAGRAMMISSA
SEURAA MEITÄ INSTAGRAMMISSA
Seuraa Paras leivänpaistaja Instagrammissa ja inspiroidu resepteistä, leivontavinkeistä ja maukkaista leipäkokemuksista.

#parasleivanpaistaja