Pesukoneet - Gorenje
Inverter PowerDrive-moottori10 vuoden moottoritakuu
1
Tutustu teknologiaan
Rekisteröi ostoksesi
Gorenjen pesukone on luotettava kumppani päivittäisessä pyykkihuollossa. Se ymmärtää ajanpuutteemme sekä mieltymyksemme käteviin pikku yksityiskohtiin. Tästä syystä se tarjoaa ohjelmia, jotka sopivat täydellisesti erilaisiin elämäntyyleihin tarjoten jokaiselle käyttäjälle hänen haluamansa toiminnot. Se osaa pestä nopeasti. Se osaa pestä nopeasti ja ympäristöystävällisesti. Se osaa olla hiljainen, mutta myös äärettömän perusteellinen. Valitsitpa minkä pesuohjelman tahansa pyykkisi pestään aina hellävaraisesti hoitaen. Kankaat pysyvät raikkaina ja joustavina, ja värit säilyttävät kirkkautensa.
Ostaessasi Gorenje pesukoneen voit olla varma, siitä, että olet hankkinut laadukkaan, luotettavan ja kestävän laitteen. Tarjoamme nyt yhteensä 10 vuoden moottoritakuun Inverter-PowerDrive moottorille kaikissa Gorenje pesukoneissa, jotka on ostettu 1. syyskuuta 2016 jälkeen. Tarjoamamme 10 vuoden moottoritakuu takaa sinulle täydellisen mielenrauhan osoittaen samalla, kuinka paljon luotamme teknologiaamme ja tuotteidemme erinomaiseen laatuun.

Inverter PowerDrive-moottori

Huomattava teho, erinomainen hyötysuhde

Tehokas moottori on harjaton, jolloin siinä ei synny mekaanista jännitystä, hankausta tai kulumista. Pesutulokset ovat paremmat, virransäästö huomattava ja pesuprosessi selkeästi hiljaisempi. Myös pesukoneen käyttöikä kasvaa.

SensoCare

Pyykinpesun täydellistymä

SensoCare-teknologia varmistaa, että kaikentyyppiset tekstiilit pestään parhaalla mahdollisella tavalla. Se takaa, että pesukone käyttää aina parasta mahdollista lämpötilan, vesimäärän, ajan ja pyörimisnopeuden yhdistelmää. Jos vaatteesi kuitenkin tarvitsevat aivan erityistä huolenpitoa, puuvillan ja synteettisten kuitujen pesuohjelmia voidaan täydentää ylimääräisillä tiloilla ja toiminnoilla. NormalCare pesee vaatteesi kaikkien neljän parametrin parasta mahdollista yhdistelmää käyttäen. Herkille tekstiileille on valittavana erikoisohjelmia: TimeCare, AllergyCare ja EcoCare. Näin pesu voi olla nopeampi, taloudellisempi tai perusteellisempi ylimääräisten huuhtelukertojen ansiosta.

Varmistaaksemme parhaan mahdollisen palvelun, tarvitsemme muutamia henkilökohtaisia tietoja. On tärkeää kirjata kaikki tiedot oikein, että takuu astuu voimaan. Täytä alla oleva lomake ja lähetämme todistuksen 10 vuoden moottoritakuusta.
Todistus lähetetään yllä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

Maksutositteen numero on merkitty kaupan teille antamaan maksutositteeseen (kuitti, lasku jne.)

Rekisteröinti on suoritettava kahdeksan viikon kuluessa laskun päiväyksestä.

Ongelmia rekisteröinnissä?

Jos rekisteröinti ei onnistu tai jos sinulla on kysyttävää rekisteröinnistä, ota meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostiviesti tai soittamalla palvelunumeroomme.

S-posti:
kodinkoneet@gorenjegroup.com
Puhelin:
09-503301, valitse 1