Astianpesukoneet - Gorenje
Inverter PowerDrive-moottori10 vuoden moottoritakuu
1
Tutustu teknologiaan
Rekisteröi ostoksesi
Uudet SmartFlex-astianpesukoneemme ovat modernin elämäntavan inspiroimia. Koska jokapäiväinen elämämme voi olla sangen vaativaa, olemme luoneet astianpesukoneiden sukupolven, jonka lukuisat kehittyneet toiminnot keventävät kuormaa harteillasi. Laitteen sisäosa on suunniteltu sillä tavoin, että jokaiselle astialle ja ruokailuvälineelle löytyy oma paikkansa, muodosta tai koosta riippumatta.
Ostaessasi Gorenje astianpesukoneen voit olla varma, siitä, että olet hankkinut laadukkaan, luotettavan ja kestävän laitteen. Tarjoamme nyt yhteensä 10 vuoden moottoritakuun Inverter-PowerDrive moottorille kaikissa Gorenje -astianpesukoneissa, jotka on ostettu 1. syyskuuta 2016 jälkeen. Tarjoamamme 10 vuoden moottoritakuu takaa sinulle täydellisen mielenrauhan osoittaen samalla, kuinka paljon luotamme teknologiaamme ja tuotteidemme erinomaiseen laatuun.

Inverter PowerDrive-moottori

Huomattava teho, erinomainen hyötysuhde

Uusi voimakas, harjaton Inverter PowerDrive -moottori on varustettu nopeudensäädöllä ja takaa erinomaisen tehon huomattavasti hiljaisemmalla käyntiäänellä, alhaisella
energiankulutuksella ja pidemmällä käyttöiällä.

SmartFlex astianpesukoneet

Suunniteltu helpottamaan elämääsi

Jokainen yksittäinen tuotteemme ilmentää ”Life Simplified”. filosofiaamme. Eivätkä uuden sukupolven SmartFlexastianpesukoneet muodosta tähän poikkeusta. Ne edustavat laitetta, joka sopii täydellisesti elämäntapaasi. Joustavuus. Tarpeisiin vastaaminen. Toimivuus. Nämä olivat suuntaviivamme suunnitellessamme astianpesukoneita, jotka olisivat riittävän joustavia suoriutuakseen kaikista tehtävistä ja mukautuakseen kaikkiin tarpeisiisi. Niiden lukuisat ominaisuudet tekevät vaikutuksen ja antavat sinulle mahdollisuuden nauttia tärkeämmistä asioista elämässä.

Varmistaaksemme parhaan mahdollisen palvelun, tarvitsemme muutamia henkilökohtaisia tietoja. On tärkeää kirjata kaikki tiedot oikein, että takuu astuu voimaan. Täytä alla oleva lomake ja lähetämme todistuksen 10 vuoden moottoritakuusta.
Todistus lähetetään yllä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

Maksutositteen numero on merkitty kaupan teille antamaan maksutositteeseen (kuitti, lasku jne.)

Rekisteröinti on suoritettava kahdeksan viikon kuluessa laskun päiväyksestä.

Ongelmia rekisteröinnissä?

Jos rekisteröinti ei onnistu tai jos sinulla on kysyttävää rekisteröinnistä, ota meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostiviesti tai soittamalla palvelunumeroomme.

S-posti: kodinkoneet@gorenjegroup.com
Puhelin:
09-503301, valitse 1